nezaboravno veče

Ovaj spektakl je podigao Kolarac na noge: Milica Milisavljević Dugalić je svojim nastupom napravila pravu pomamu

0
Interpretatorka etno muzike Balkana Milica Milisavljević Dugalić odrzala je koncert na Kolarcu u pratnji etno orkestra pod upravom Miroljuba Todorovića Jimmy i Dejana Aksića, Miličinog dugogodišnjeg saradnika.
foto: Fabrika fotografa
foto: Fabrika fotografa

Koncert je počeo pesmom“ Slavuj pile“ uz koju je Milica izašla na scenu i bila docekana gromoglasnim aplauzom. Krcata sala vernih poštovaoca Miličine interpretacije pevala je sa njom svaki stih ,a emocija izazvana pesmom slila se u jedinstvenu čarobnu atmosferu.Milica se obratila publici rečima : 

Dobrodosli na muzičke filigrane s juga protkane lepom pesmom , emocijom i ljubavlju prema svom rodnom tlu.Da se ne zaboravi,pevajmo “. Koncert poklanjam najdražem biću, svojoj ćerki Maši , da čuva i pamti“.

 

Kako su se pesme smenjivale tako je rasla atmosfera u sali . Zatim je Milica predstavila svoju gošću Jelenu Spirić, profesorku solo pevanja , Prizrenku koja zivi i radi u Kosovskoj Mitrovici .Ona je svojom interpretacijom i lepotom osvojila publiku pesmom “Aj, beli lice Prizrenka devojka“.

 

foto: Fabrika fotografa

 

Ponovnim izlaskom na scenu pevajući muzicke bisere poput „“Kad ja pođoh na bembašu“, “ Ajde slušaj,slušaj Kaleš bre Anđo“ , “Još ne sviće rujna zora “,Milica je publiku ostavila bez daha, a atmosfera je dozivela kulminaciju pesmom „“Udade se jagodo“ koju su Milica i zadovoljna publika stojeći pevali u horu .

 

Koncertu su prisustvovale eminentne licnosti iz različitih društvenih sfera: Dragomir Karić, predsednik privremenog organa opstine Kosovska Mitrovica Aleksandar Spirić , Lidija Vukicević , Radoslav Grajić Graja , Sanja Lubardić , Miljana Lazić, predstavnici PGP -a i mnogi drugi.

 

Nesvakidašnje za Kolarac –publika se popela na scenu igrajući kolo koje se vijorilo kroz celu dvoranu i nije puštala Milicu da koncert privede kraju .Posle nekoliko otpevanih biseva opčinjeni i srećni su napustili salu do sledeceg susreta.

 

foto: Fabrika fotografa

 

makonda-tracker