U sali Amerikana

DJ kolektiv VATRA slavi 5. rođendan (FOTO + VIDEO)

0
U petak, 19. februara u sali Amerikana Doma omladine Beograda, popularni beogradski DJ kolektiv VATRA proslaviće 5. rođendan. Kao njihov specijalni gost nastupiće čuveni hip-hop producent & DJ Just Blaze...
Foto: Promo
Foto: Promo
VATRE
byp_ Inspektor Фake Casual & 50Grass



Just Blaze

Recovery (Eminem), The Blueprint, The Black Album (Jay Z), The Greatest Story Never Told (Saigon)



Ime Vatra se nametnulo kao logičan i direktan prevod reči Fire koja se u hip hop slengu koristi da se izrazi nešto što je dobro i što se radi na najbolji mogući način. A s obzirom da je na našim žurkama poprilično vrela atmosfera već posle prve je bilo jasno da imamo pravo ime.



Većina nas se pre Vatre bavila DJ-ingom ali u potpuno drugim muzičkim žanrovima a svima nam je bila želja da za svoju dušu uradimo jednu hip hop žurku. Posle prve je usledila i druga i tako je počelo i na kraju otrglo kontroli.



Svi imamo različite favorite u okviru samog hip hop žanra, ali to sve kad se izmeša daje perfektan miks koji ume i da edukuje, ali prvenstveno i osnovno da zabavi publiku.



Kad smo odlučili da uradimo prvu žurku za 150 ljudi (uglavnom naših prijatelja) nismo ni sanjali da će se desiti druga, a kamoli da ćemo u narednih 5 godina puniti sve relevantne klubove u gradu i na kraju imati taj spektakularni nastup prošle godine na glavnoj bini Exit festivala. Neki snovi se ostvare i kad ih ne sanjaš!



Just nam je bio želja i za prethodni rođendan, a na Exitu smo ga i upoznali i samo potvrdili ono što smo i mislili o njemu. A to je da, ne samo što je jedan od najboljih producenata u istoriji hip hop muzike, nego je i odličan DJ i šoumen.

Napravio je neke od klasika rep muzike i sarađivao sa imenima koja slušamo već godinama, tako da nismo imali nikakvu dilemu kad su se datumi poklopili sa kim želimo da proslavimo naš 5. jubilarni rođendan.


Ulaznice za ovaj događaj su u pretprodaji preko EVENTIM mreže, po ceni od 1000 dinara, dok će na dan dešavanja cena ulaznice iznositi 1200 dinara.


 

makonda-tracker