Vinarija Zvonko Bogdan

Spektakularna godišnja žurka na salašu

Odličan ambijent, vrhunsko posluženje, maestralan muzički program, ali i vina Vinarije Zvonko Bogdan ono su po čemu će zvanice pamtiti provod i godišnju proslavu rada ove vinarije.
0
1 / 17

Dok su gosti uživali u degustaciji vina vinarije Zvonko Bogdan, na sceni su se smenjivali vrhunski muzičari: Triang Trio,  EL Yazzara , Sergej Trifunović sa svojim bendom Užička republika, kao i gost iz Grčke poznati DJ Alexandros Costanopoulos, ali i domaćin večeri Zvonko Bogdan.
 
- Drago mi je da sam imao priliku da budem domaćin večeri, i da sam video puno dragih ljudi, nadam se da su uživali bar deo koliko sam ja večeras uživao - rekao je uvek nasmejani Zvonko Bogdan.
 
Na žurci o kojoj će se zasigurno pričati do sledeće tradionalne godišnje žurke vinarije, provodili su se i: Čedomir Jovanović sa suprugom Jelenom, Vojin Đorđević, Jovan Memedović, Robert i Sandra Čoban, Oliver Dulić, Mirjana i Ivan Radojević, vlasnici Big Blue agencije, manekenka Ivana Kukrić, voditeljka Maja Manojlović, Vesna de Vinča, Jelena Kikić, kreatorka Marija Šabić, Filip Miletić, Miloš Ivanović, Katarina Srećković, Slađana Paunović, PR menadžer TV Prva, Petar Gajić i mnogi drugi.

makonda-tracker