probajte

Gumice, slani sprej i krpice: Ovo su 3 Senidine frizure koje možete kopirati i sami napraviti bez mnogo muke

0

Pevačica Senidah je u poslednje vreme stekla kako muzičko tako i poštovanje u svetu mode, tako da vam ovom prilikom ona može poslužiti kao inspiracija za neku od vaših sledećih frizura

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Nova muzička zvezda Senidah popularnost je stekla pesmom "Slađana". Nakon toga su se nizali i drugi njeni hitovi koji su postali jedni od najslušanijih u domaćim klubovima. 

 

Ali pored pažnje koju je u muzičkim vodama stekla, Senidah se istakla i po jedinstvenom stilu. Naime, niko sa naših prostora nije doneo do sada toliko raznoliklosti i moći transformacije, u strit fazonu, koliko je to učinila ona. 

 

U vezi sa tim, donosimo vam 3 predloga kako u kućnoj varijanti možete napraviti vrlo efektne, a u isto vreme i jednostavne frizure koje je Senidah nosila:

 

  1. Ovu frizuru možete napraviti tako što ćete za više volumena samo dobro prosušiti kosu i eventualno dodatno nafenirati krajeve kako bi se za nijansu stanjili. Nakon toga je potrebno da kosu podelite na dva dela i u odvojite pramenove za kike koje ćete isplesti sa leve i desne strane.

 

 2. Za ovaj modni krik potrebno vam je vrlo malo vremena i jedan proizvod. Dakle kada prosušite kosu, potrebno je na nju naprskati slani sprej toliko da bi ona bila vrlo malo nakvašena, nakon čega ćete je izgužvati rukama. 

 

 3. I za treći look potrebne su vam čuvene krpice. Od neke stare odeće iscepajte trake tako da su dovoljno dugačke kako bi mogli da zavežete iste kada na njih namotate kosu. Tako prespavajte i pred događaj na koji ste ovu frizuru namenili skinite krpice. Nakon toga, blago lokne odvojite prstima i stilizujte kosu. Ovo sve možete postići i sa viklerima. 

 

makonda-tracker