pogledajte i vi

VENOM je stigao u Srbiju: Dugoočekivani filmski spektakl prevazišao očekivanja

0

Bila je i izložba, a najbolji su nagrađeni.

foto: Promo
foto: Promo

VENOM je konačno stigao i na redovnom je repertoaru svih domaćih bioskopa. Con film Srbija u saradnji sa Školom stripa, ilustracije i koncept arta "Đorđe Lubačev" iz Beograda organizovao je takmičenje pod nazivom "Mi smo Venom" (#MismoVenom), koje je imalo za cilj da polaznici te škole predstave svoje viđenje poznatog glavnog junaka filma Venom.

 

izložba
izložbafoto: Promo

Izložba radova i proglašenje pobednika su održani u okviru događaja Comic night u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center 4. Oktobra. Pobednici su proglašeni u tri kategorije, najmlađi učesnik, najbolji rad i nagrada publike. Odluku o najboljem radu je doneo žiri u sastavu: Stevan Aleksić, scenograf-vizuelni umetnik, Aleksandra Garić, direktor marketinga bioskopa Cineplexx i Vera Nikolić, urednik Glossy.rs.

 

venom u beogradu
venom u beogradufoto: Promo

Publika je nagradila Miloša Đorđevića, žiri se odlučio da je rad sa najboljim
proporcijama, pozom i kolorisanjem delo Miloša Slavkovića. Dodeljene su i dve nagrade najmlađim učesnicima Bojanu Nešiću i Ognjenu Milojeviću (2009. godište).

 

U centralnoj radnji filma je Tom Hardi koji tumači lik novinara Edija Broka kojem se život promeni kada se uplete u istragu sumnjivih laboratorijskih testiranja na ljudima koja krenu po zlu. On i sam postaje deo laboratorijske priče, postaje Venom.


Brojni bioskopi u Srbiji radili su specijalne projekcije za film VENOM, sale su bile pune, aplauzi glasni,a publika vidno raspoložena jer je film prevazišao očekivanja i i publike i kritičara kod nas.

 

Od 4. oktobra film VENOM je na redovnom repertoaru svih bioskopa u 2D i 3D verziji.

 

 

makonda-tracker