Inspiraciju pronalazi u samoj modi

Obrazovanje libanskom dizajneru nije bilo prioritet: Eli Sab - uspeh protkan bajkovitošću i glamurom (FOTO)

0

Njegove kreacije danas nose mnoge poznate dame. Međutim, zbog samo jedne znao je da je uspeo...

Mislim da je moda moja sudbina i čak ako bih radio i ulagao u druge oblasti, moda bih mi bila glavni fokus. Mašta je jedan od izvora inspiracije, kao i netaknuta priroda, umetnost. Svaka ideja može da bude izvor inspiracije. Pošto često putujem, svaki dan mi je različit i nikad ne radim manje od 10 sati dnevno."

Karijeru je počeo da gradi kao veoma mlad, tačnije kao devetogodišnji dečak.

 

Svetu je dosta ekstravagancije: 9 najuvrnutijih činjenica iz sveta Goše Rubčinskog (FOTO)

Nekada sam dizajnirao haljine za moju sestru i tada sam otkrio da imam talenat. Verovao sam da je moj poziv u modi, a zahvaljujući istrajnosti i radu Eli Sab Kotur Haus raste godinama."

 

A post shared by ELIE SAAB (@eliesaabworld) on

Obrazovanje nije mu bilo prioritet.

Najvažniji faktor koji mi je pomogao u poslu je bio moj talenat. Mislim da je talenat važniji od formalnog obrazovanja i ono što čini razliku u radu je identitet koji je povezan sa talentom."

A na pitanje šta je najvažnije za uspeh, Eli Sab nema nedoumicu i veoma je direktan.

Verujem da svaki kreator mora da stvori svoj identitet, a istrajnost i ambicije su veoma važni u prevazilaženju prepreka."

Modno iskustvo sticao pod Kristoferom Bejlijem i Rafom Simonsom: ON je dizajner koji preuzima kormilo OVE fantastične italijanske kuće (FOTO)

 

Zanimljiv je njegov pogled na stil...

 

Tajna lepote je u jednostavnosti sa određenim dodirom glamura i uveren sam da dokle god imate jednostavan stil, bićete na pravom putu.

 

A post shared by ELIE SAAB (@eliesaabworld) on

Jednostavnost i glamur to su moji standardi koje projektujem i kad kreiram, ali i na sve ostalo. Sve mora da se razvija sa godinama i vremenom."

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker