Slađana Milošević: Ni smrt mi ne može ništa

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

Sandra

21-06-2010 17:34h
Sladju neverovatno gotivim,obozavam je,ali ovo da ima simptiju 25 godina mladju od sebe me bas nasmejalo.Crna Sladjo,bez uvrede,ali mogla bi mama da mu budes...

anja'83.

21-06-2010 18:58h
upoznaj me sa Goranom, mnogo ga gotivim :)

tereza

21-06-2010 10:52h
Sladjane se secam od samog pocetka.Mislila sam da je veoma hrabra kad je pricala o sebi i svom bavljenju muzikom.
Ona zaista dobro peva.BAS,BAS ,sto bi rekli klinci. Svaka njena pesma budi emocije.Svaku peva kao da joj je to posledje.Mogla bih da zatvorim prozore i zapalim vatru u sred leta,kad peva "dolazi zima ,duga i hladna" jedino je ona otpevala dobro Princezu, Dosta suza.
Peva dusom , srcem,glasom. Najbola je.

Tereza

22-06-2010 11:58h
Kakve veze ima Sladjanina simpatija sa pevanjem Ona zaista dobro izgleda a njega nije zarobila u svoje kandze.Slobodan je kao ptica,ako bude hteo da odleprsa ,sladjana nece seci vene.Ona je izabrala zivot.Nije izabrala da ceo dan provodi sa viklerima i maskom na licu.Ja sam izabrala brak.Ne znam tako dobro da pevam a bila sam veoma strogo vaspitana da izaberem sama."Samo ono od cega ces moci da prezivis" i nista drugo,govorili su u kuci svi u glas.
Uostalom da ne drvim,Sladjana je najbolja.Niko nije zamerio muskarcima koji su se zenili i ziveli sa devojcicama sezdeset godina mladjima(Pikaso a i mnogi drugi spanjolci.Njma su bila potrebna nadahnuca?

Zoki

21-06-2010 20:14h
Rado bih se upoznao sa Sladjanom. Nisam opuštšn, nisam samoubica, naopako, niko nevoli život valjda kao ja. Duševna komunikacija mi pasuje, ali volim i nežne dodire. duboko do dna duše, u svako vreme... Pa Javi se

iznenadjadjena voli svako.Ali prijatna su ipak lepša.

P.S. Nisam "Lak muškarac", tj. na jednu noć.

ivana

10-07-2010 15:04h
Sladjana je... fenomenalna...

Peko

03-12-2012 20:05h
Zanimljiva Slađana

Milica

28-05-2013 23:03h
Boze blagi,koje gluposti.!Poznajem doticnu gospodjicu,stanovala je na Dedinju(njen brat je jos uvek tamo verovatno) i isle smo zajdneo u osnovnu skolu Vojvoda Radomir Putnik(bivsa 22 decembar)starija je od mene godinu, dve..Igrale smo zajedno folklor kod uciteljice Olgice Veljkovic..
Sladjana je isla u cetvrtu bg,gimnaziju neku godinu valjda i napustila..
Ovim putem je zelim pozdraviti.ali i ostaviti poruku licno ..ili onima koji citaju..Ni slovca od ovoga STO JE PISANO NIJE TACNO...Ne zelim ovim putem reci sta i kako, da je ne bih povredila..ali stvari o kojima je pisala.. ne stoje ,ali ni u jednom segmentu njenog zivota..drasticno su teze ..i pogubnije!Zao mi je zbog toga!Oko,porodice,braka,dece,bolesti njenog brata..i njene bolesti u detinjstvu,roditelja..nedolicnog ponasanja ..da ne kazem neku tezu rec!
Zelim joj sve najbolje!

Meri

18-01-2017 21:59h
Uživala sam čitajući ovaj intervju, posle gotovo sedam godina od njegovog objavljivanja. Slađana se tako divno izražava, ima tu aristokratsku odmerenost, obraća nam se s poštovanjem bez namere da šokira i izazove senzaciju, a u isto vreme, svih ovih decenija, Slađana je slobodna i samo svoja. Osećam veliko poštovanje prema njoj i njenom stvaralaštvu.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: