INTERVJU

Kristina Radenković iskreno o roditeljstvu: Nisam bila spremna za ulogu majke

0

Popularna voditeljka i glumica otkriva kako se snašla u majčinskoj ulozi, u čemu najviše uživa, šta joj je najteže u roditeljstvu i u kojim situacijama će biti tu da svojoj ćerki da "lopovske".

Kakvo je Vaše iskustvo? Da li je to bila ljubav na prvi pogled?

 

Nisam tokom trudnoće imala nikakav odnos sa stomakom, bebom.. Bilo mi je neprirodno da razgovaram sa osobom koju ne vidim. Tip sam osobe ''hajde da se prvo upoznamo''. Ali kad sam je videla, desila se potpuno suprotna reakcija. Bila mi je prelepa.

 

U čemu najviše uživate? Da li imate neke posebne rituale?

 

Najviše uživam da je gledam kako shvata stvari, povezuje situacije, reaguje na naša tri kućna ljubimca, kako govori jezikom koji uopšte ne razumem.

 

Samo nekoliko meseci od Tarinog rođenje ste se vratili na posao. Da li Vam je bilo teško? Kako je Tara to podnela?

 

Nisam tip osobe koji može da sedi i bude kod kuće. Ali iskreno, meni je teško palo, Tari naravno uopšte. Mislim da je ludost vratiti se tako rano na posao, sledeći put to neću raditi.

 

 

Kristina vaspitanje doživljava kao najteži deo roditeljstva, a najvažnije joj je da Tara sledi svoje snove...

 

Najteži posao je napraviti dobrog, časnog, lepo vaspitanog čoveka koji stremi ka samostalnosti, a ne gaziti sebe ili sve pred sobom.

 

Kristina Radenković: Savršena punđa u nekoliko koraka

 

Šta Vam je najvažnije da naučite svoje dete?

 

Da ima samopouzdanja, da razlikuje dobro od lošeg, da se u uspehu ne vazdigne i ne klone pri neuspehu. Da sledi svoje snove. Da bude srećna. A ja sam tu da dam ''lopovske''.

 

 

 

 

makonda-tracker