nasledila njegov dar i ljubav prema muzici

Nenad Knežević Knez ponosan na uspeh svoje ćerke: Od malih nogu je pokazivala IZUZETAN talenat

0
Nakon što je njegova ćerka Ksenija postala član poznate muzičke grupe, što je samo jedan u nizu njenih uspeha, pevač otkriva kako je tekla njena karijera.

 

foto: FILIP PLAVČIĆ

Učestvovali ste na raznim takmičenjima kao što su Survivor i TLZP. Svako takmičenje vam je donelo drugačije utiske, ali koje je na vas ostavilo jači utisak i po čemu?

 

- Survivor sam pratio na početku svaku epizodu i onda mi se rodila želja da se prijavim i pozvao sam mog druga koji je vodio takmičenje Andriju Miloševića i saznao da će se praviti i za poznate ličnosti. Za mene je to bilo veliko iskustvo, jer je sve bilo po američkoj strogoj licenci. Zaista smo gladovali, kisnuli i ništa nije bilo namešteno. To je za mene pravi rijaliti šou. Kada je usledio poziv iz TLZP, bio sam oduševljen jer volim da imitiram poznate ličnosti. Ta sezona je bila najgledanija jer smo bili zaista dobra ekipa. Mnogo mi je drago što sam bio deo tog tima.

 

Slaven Došlo: Porodica razume što im se ne javljam

 

Vrhunski ste imitator što ste dokazali i u šouu TLZP. Da se niste opredelili za muziku, da li biste se možda oprobali u glumačkoj profesiji?

 

- Sigurno je da bih. Imao sam dramsku grupu koju je predvodio Jagoš Marković, s kojim sam svuda putovao i glumio. Glumio sam u raznim filmovima i serijama, ali uvek sebe. Želja mi je da napravim jednu dobru humorističku predstavu...

 

Nedavno se šuškalo o duetu sa Ivanom Banfić. Hoće li ga biti?

 

- Neće jer nam se nisu poklopile sve kockice. Kad sam ja bio zauzet, ona je bila slobodna da radimo na duetu i obrnuto.

 

Zbog čega ste skratili dugu kosu?

 

Zbog treninga najviše. Posle 13 godina nošenja duge kose, 2000. godine sam odlučio da je, s ulaskom u novi milenijum, skratim. Neki su negodovali i govorili da nije trebalo da je ošišam, da sam kao Samson koji će izgubiti snagu bez nje. Ne smatram da je tako jer jednostavno svako vreme nosi nešto novo.

 

foto: Story Arhiva

 

Kakav je trenutno vaš ljubavni status?

 

Zaljubljen sam. Sa svojom devojkom-ženom sam već duži period. I dalje se volimo i poštujemo. Vrlo sam ispunjen u emotivnom smislu.

 

Odličan ste kulinar. Koje jelo posebno volite da kuvate?

 

Silom prilika sam postao kulinar jer sam se kao student hranio po menzama i više su mi menze dosadile i počeo sam solo. Savladao sam razne kuhinje, a najbolja mi je francuska kuhinja. Oni su pravi umetnici. Kuvanje je, pored muzike, jedna strašna kreacija. Baš sam sada u Francuskoj spremao jedno jelo Sucrut del mer, to je kao naš kiseli kupus sa ribom. Fenomenalan je ukus.

 

Kakvi su Vam planovi za ovu godinu na profesionalnom ali i na privatnom putu?

 

- Planovi su da za mesec dana izađe nova pesma. Pesma je brza, energična, moderna, baš je interesantna za vreme koje nam predstoji.

 

( Razgovarala: Viktorija Samardžić )
makonda-tracker