otvoreno

Milica Todorović je poznata po vedrom duhu, ali ne skriva da nije uvek takva: Bilo da sam srećna ili tužna, ja plačem i to ne krijem

0
Jedna od najlepših pevačica na ovim prostorima otputovala je sa rođenom sestrom Jovanom na Kubu, gde su se odmarale i prepustile uživanjima u svemu što ova daleka zemlja nudi, a pošto se vratila u Beograd, priznaje da joj je nedostajao njen dečko Miloš, porodica, kao i nezdrava hrana

 

foto: Privatna Arhiva

Story: Poznati ste po vedrom duhu koji često prenosite putem društvenih mreža. Kako se ponašate kada ste potišteni i tužni?

 

- Bilo da sam srećna ili tužna, ja plačem i to ne krijem. Baš na Kubi došlo mi je da se isplačem, pretpostavljam pod uticajem ženskih hormona, pa sam sestri rekla: Ja odoh do toaleta da se izridam. Verujem da je svakome lakše kada pusti suzu.

 

Milica Todorović u šoku nakon razgovora sa gatarom: Ona stvarno proriče sudbinu, znala je sve o meni i rekla mi je šta me čeka!

 

Story: Poslovno ste veoma angažovani i uvek uradite nešto novo i drugačije. Da li ćete u skorije vreme objaviti novi album?

 

- Imam jedan album, a taj drugi nikako da završim. Pesme koje sam kupila pre dve godine, nisu više u trendu tako da verujem da ću pazariti nove, a u skorije vreme planiram još jedan duet sa Mc Yankoom.

makonda-tracker