Emotivna ispovest o novoj ljubavi

Maja Volk: Zbog venčanja napuštam Srbiju

3
Umetnica Maja Volk nedavno je otkrila kako ponovo uživa u ljubavi sa novim partnerom Nikosom, kojeg je upoznala putem interneta, a osećanja koje gaje jedno prema drugom, toliko su snažna da već planiraju venčanje i zajednički život

 

foto: Privatna Arhiva


- Posle mesec dana dopisivanja, sreli smo se za Božić u Atini na aerodromu. Zagrlio me je, podigao iznad zemlje i uzviknuo: 58 kilograma, toliko sam i zaista teška. Pričali smo satima, danima, od Platona, Aristotela do Pariza, Žila Verna, muzike, poezije i filmova koje volimo – opisuje Maja prvi susret sa čovekom koji joj je vratio veru u ljubav.


Odluku da se upusti u avanturu donela je vodeći se intuicijom i bez straha od razočaranja.


- Počinjem nov život, na novom jeziku, u miru, harmoniji, opuštenosti, sa šest pasa, na imanju sa maslinama i pomorandžama – govori Maja sa emotivnom zanesenošću poput neke tinejdžerke.


- Oboje smo razvedeni duže od decenije i imamo ukupno petoro odrasle dece. Želim ogromnu grčku svadbu kao iz filma, a možda i neku intimnu u Sorentu ili ovde... Oduvek mi je u horoskopu stajalo da ću imati tri braka i da će treći biti nagrada za sve što sam proživela, ali priznajem da nisam u to verovala. Naravno, Nikos je pozvao moju decu na letovanje, a pre toga sigurno će doći i do Beograda – s osmehom komentariše voditeljka i svim damama koje su odustale od ljubavi savetuje da nikada nije kasno za istinsku sreću i da se ne ustručavaju da preduzmu inicijativu:

 

Nastavak intervjua i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker