Emotivna ispovest o novoj ljubavi

Maja Volk: Zbog venčanja napuštam Srbiju

3
Umetnica Maja Volk nedavno je otkrila kako ponovo uživa u ljubavi sa novim partnerom Nikosom, kojeg je upoznala putem interneta, a osećanja koje gaje jedno prema drugom, toliko su snažna da već planiraju venčanje i zajednički život
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

U vreme kada se mnogi olako odriču ljubavi zarad prolaznih zadovoljstava, ili su zbog bolnih rastanaka sebi uskratili priliku da ponovo vole, retko se može čuti da je neko otvorio srce i pronašao partnera za ceo život nakon više od deceniju samoće. Umetnica Maja Volk (58), koja iza sebe im dva braka, primer je kako se vraća vera u ljubav. Ono što se poslednjih nedelja dešava u njenom životu, dokaz je da za svakog od nas postoji idealan partner, samo ga moramo strpljivo sačekati i biti spremni da uživamo u novom emotivnom preporodu kada za njega dođe vreme. Ova dama avanturističkog duha putem onlajn sastanaka upoznala šarmantnog Grka koji joj je potpuno promenio dosadašnje shvatanje života, pa se zbog njega seli u drugu državu i planira raskošno venčanje.


- U grčkoj mitologiji postoje tri suđaje, jedna plete mrežu i predstavlja akciju, druga je sreća i ona je slepa, a treća je fatalnost, sudbina. Kad se to troje spoji, onda se dešava nešto kosmičko i posebno... Moj partner Nikos poseduje sve vrline koje Platon navodi da treba da krase jednog čoveka: estetiku, snagu, etiku, pamet i meru s kojom se sve te osobine usklađuju – započinje Maja priču o ovom nesvakidašnjem poznanstvu i nastavlja:


- Od detinjstva, školovanja, ljubavnih iskustava, interesovanja, od muzike i poezije do nauke, sve je identično kod nas dvoje. Oboje smo profesori univerziteta, svetski putnici, poliglote, renesansni ljudi u potrazi za nemogućim, osobama koje će nas razumeti. Sada smo se konačno našli. Osvojio me je pameću, šarmom, znanjem, temperamentom i strašću - kaže Volkova koja je bez razmišljanja spakovala kofere i uputila se u Grčku, gde njen sadašnji partner živi.

 

Nastavak intervjua i fotografije pogledajte na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker