Iskrena ispovest

Odlučila da kaže SVE: Aleksandra Prijović otvoreno o izazovima i planovima za budućnost (FOTO)

0
Dok sumira proteklu godinu, koja je za nju bila izuzetno uspešna kako na poslovnom, tako i na ljubavnom polju, atraktivna pevačica osvrće se na brojne negativne novinske tekstove i spekulacije o njenoj vezi sa Filipom Živojinovićem i otkriva da li će svom izabraniku u 2017. izgovoriti sudbonosno da.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Aleksandra Prijović prethodnu godinu pamtiće kao jednu od najlepših u životu. Na poslovnom planu ređala je brojne uspehe i imala mnogo nastupa širom sveta, posetila je brojne gradove o kojima je oduvek maštala i svih dvanaest meseci uživala je u neizmernoj ljubavi i pažnji svog emotivnog partnera, sportskog menadžera Filipa Živojinovića.

 

Zaljubljeni par nedavno je proslavio godinu dana strasne veze koja od samog početka intrigira javnost, a lepa brineta tvrdi da je njihova romansa iz dana u dan sve jača i stabilnija, uprkos medijskim tekstovima koji često tvrde suprotno.

 

foto: Damir Dervišagić

U otvorenom intervjuu za Story, jedna od najpopularnijih mladih pevačica priča o planovima za budućnost i otkriva da li je spremna da svom partneru u ovoj godini izgovori sudbonosno da i ostvari se u ulozi majke.

 

S: Po čemu pamtite 2016. godinu, u kakvom sećanju vam ostaje kako privatno, tako i poslovno?

Prethodna godina bila je divna u svakom pogledu. Na poslovnom planu donela mi je mnogo nastupa i druženja s mojom publikom, a privatno je bila još lepša. Uživala sam sa Filipom u našoj vezi, otpočeli smo život pod istim krovom, podigli našu ljubav na viši nivo i što je najdivnije, mnogo smo putovali. Od Evrope, preko Amerike i Azije, obišli smo mnogo zanimljivih mesta i gradova i stvarno sam cele godine neizmerno uživala."

S: Šta priželjkujete da vam se dogodi u 2017. godini?

Ne bih da budem neskromna i nemam neke specijalne želje. Volela bih da sve ostane upravo onako kako je i sada. Da su i Filipovi i moji najbliži zdravi i srećni, da budem zdrava, voljena, zadovoljna i ispunjena. Ništa mi više i ne treba."

Udala se u tajnosti? Aleksandru Prijović odao prsten na ruci (FOTO)

 

S: Gde ste proveli novogodišnju noć?

Radila sam u jednom klubu u Beogradu. Bilo je spektakularno i presrećna sam što sam to veče provela s publikom. Naravno, i Filip je bio sa mnom, pa smo se u ponoć poljubili i šapnuli jedno drugom želje za narednu godinu."

S: Kako glase te želje?

Filip mi je poželeo da budem zdrava, srećna i zaljubljena, a ja njemu da se volimo isto kao do sada."

S: Kako ste proslavili Božić?

Za Božić sam bila sa Filipovim roditeljima, ručali smo zajedno i taj dan proveli smo u razgovoru, osmehu i radosti. Baš onako kako treba da bude."

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

 

 

 

S: Imate li običaj da za Novu godinu razmenjujete darove s voljenim ljudima, jeste li pripremili neko iznenađenje za Filipa i da li je on vas obradovao nekim poklonom?

 

foto: Damir Dervišagić

Filip i ja bili smo na jednom divnom putovanju neposredno pred Novu godinu, a ja sam čekala da prođu praznici, pa imam u planu da ga obradujem jednim lepim iznenađenjem. Kada smo bili u Rimu, poklonio mi je jednu torbu koju sam dugo želela, što me je mnogo obradovalo."

S: Nedavno ste bili na Kopaoniku. Kako ste provodili dane, volite li da skijate?

Nakon praznika, odlučili smo da otputujemo na planinu na nekoliko dana, opustimo se i uživamo u zimskoj idili. Ne umem da skijam, nisam nikada ni probala. Iskrena da budem, plašim se da stanem na skije da se ne povredim, ali volela bih da naučim tu veštinu. Iako ne volim preterano hladno vreme niti sam aktivna kada je reč o zimskim sportovima, uživala sam u snežnim danima. Bilo je kao iz bajke."

S: I Filip i vi poznati ste kao veliki ljubitelji putovanja, jeste li već odabrali narednu destinaciju?

Imamo nekoliko opcija, a uskoro nas očekuje put u Ameriku jer je Filip vezan za tu zemlju zbog posla. Svaki put kada odemo tamo zaista se divno provedemo, pa se radujem i našoj sledećoj američkoj avanturi. Imamo listu želja i gradova koje bismo voleli da posetimo i radujem se svakom našem narednom odmoru."

foto: Damir Dervišagić

S: Nedavno ste proslavili i godinu dana ljubavi. Na koji način ste obeležili taj dan?

Bili smo na Zlatiboru, uživali smo u romantičnoj večeri, atmosferi, šampanjcu i jedno u drugom."

Aleksandra Prijović proslavlja prvi Božić sa svojim izabranikom: Drago mi je da sam usrećila Filipa!

 

S: Kako biste opisali Filipovu i vašu romansu?

Neverovatno je koliko je naša veza jača iz dana u dan. Što se više upoznajemo i zbližavamo, imam utisak da se snažnije volimo. Naša ljubav je čvrsta, stabilna, puna razumevanja i beskonačnog poverenja. Presrećna sam što sam upoznala Filipa koji je moj život oplemenio i obogatio u svakom smislu."

S: Čime vas Filip i danas obara s nogu?

Od početka našeg veze, on je veoma nežan i brižan, a tako je i danas. Veoma je pažljiv i pored njega se osećam kao najsrećnija devojka na svetu. Uvek je tu za mene, trudi se da me usreći i da mi izmami osmeh na lice. Kada sam tužna ili neraspoložena, daje sve od sebe da mi popravi dan. Filip je moja stena, moj najveći oslonac i podrška."

S: Postoji li nešto oko čega se ne slažete?

Naravno da se ponekada desi da se sporečkamo oko neke sitnice, ali brzo izgladimo sve nesporazume. Nas dvoje veoma smo slični, imamo iste stavove i poglede na svet, pa se verovatno zbog toga i ne sukobljavamo često.

 

Zaista se trudimo da negujemo našu ljubav, da ne zapostavimo potrebe onog drugog, ali i da svako ima svoju slobodu, koja je važna u svakom odnosu. Ukoliko i postoji neki problem, uvek ga rešavamo razgovorom, nikada se ne ljutimo jedno na drugo. Najveći problemi u vezama obično nastaju kada držite sve te male sitnice koje vas nerviraju u sebi i onda posle nekog vremena one postanu veliki problem.

 

Toga kod nas nema. Oboje se slažemo da je važno odmah otvoreno i jasno reći šta ti smeta, nego da ćutiš i držiš to u sebi, jer na taj način situacija može samo da se pogorša."

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...

 

 

 

 

S: Ipak, kada dođe do rasprave, ko prvi popusti i kaže: Izvini?

 

foto: Damir Dervišagić

Sve zavisi od situacije i toga ko je krivac. Oboje smo veoma tvrdoglavi, ali neko mora prvi da popusti. Ukoliko sam ja pogrešila, nije mi problem da se izvinim i priznam svoju grešku, a isti je i Filip. Naše prepirke nikada ne traju dugo i brzo zaboravimo na njih. Verovali ili ne, za godinu dana naše ljubavi nijednom nismo imali pravu svađu."

S: Ima li ljubomore u vašoj vezi?

Postoji mala doza ljubomore, koja je kod oboje prisutna i mislim da je to normalno. U našoj vezi nema tajni i laži, među nama vlada apsolutno poverenje i ne dajemo jedno drugom povoda za ljubomoru."

S: Pre nekoliko nedelja spekulisalo se da ste u drugom stanju. Kako ste reagovali na te glasine?

Više i ne reagujem na novinske napise, verujte mi. Ranije sam se nervirala, ali rešila sam da tome ne pridajem pažnju. Kada sam po ko zna koji put pročitala da sam trudna, samo sam se nasmejala."

foto: Damir Dervišagić

S: Da li biste voleli da se u 2017. godini ostvarite u ulozi mame?

Mislim da je još rano, ali isto tako smatram da su deca najveći dar. Verujem u onu izreku da je žena kompletna tek onda kada se ostvari kao mama. I sada sam srećna i ostvarena žena, ali kada ste ispunjeni na poslovnom i privatnom planu, beba je nešto najlepše što može da vam se desi. Radujem se majčinstvu, kad god da se desi."

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: Veza koja odoleva svim izazovima

 

S: Mediji su pisali da ste se Filip i vi verili. Da li je to tačno?

Prema pisanju srpske štampe verila sam se pet puta do sada. I ne samo to, čak sam se i udala. Ako je verovati medijima, izgleda da smo nas dvoje sve to do sada obavili. (Smeh) Ni priče o veridbi nisu istina. Filipova i moja ljubav zasnovana je na iskrenosti, kod nas nema mesta tajnama i lažima. Upravo to i jeste razlog zbog kog pobeđujemo sve negativne priče koje se vezuju za nas tokom poslednjih nekoliko meseci."

S: Spekuliše se i da planirate venčanje u aprilu. Ima li istine u tome?

Za sada nemamo takve planove, niti smo odredili datum, a kada se to desi, svi će znati. Obećavam!"

foto: Damir Dervišagić

S: Jeste li već pričali o venčanju, da li biste Filip i vi voleli da podignete vašu ljubav na viši nivo?

I Filip i ja mislimo da ćemo ostariti zajedno. Planiramo venčanje, ali ne još. Ne razmišljamo previše unapred, već se trudimo da uživamo u svakom trenutku. Nas dvoje već živimo zajedno, to je kao da smo venčani, ali bez papira. Ono najbitnije u jednom braku, po mom mišljenju, jeste zajednički život koji podrazumeva ljubav, poverenje i podršku."

S: Jeste li više za intimno venčanje ili priželjkujete veliku proslavu ljubavi u krugu porodice i prijatelja?

Naravno da bih volela da jednog dana imam veliku i lepu svadbu sa čovekom svog života, u društvu ljudi koje volim, okružena ljubavlju i osmesima. Filip i ja često u šali kažemo kako bi naša svadba bila prava žurka jer bismo među gostima i prijateljima imali više od sto muzičara pa bi se pevalo i slavilo do jutra, uz najbolje pevače u regionu."

S: Jeste li srećna žena?

Nikada u životu nisam bila srećnija."

 

makonda-tracker