ODMOR U ČAST LJUBAVI

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: Veza koja odoleva svim izazovima

0
Jedan od najpoznatijih parova na našoj javnoj sceni, pevačica Aleksandra Prijović i sportski menadžer Filip Živojinović, otputovali su u Aziju kako bi se pridružili porodičnoj proslavi, ali i uživali u trenucima osame
foto: Andreja Damnjanović, Story press
foto: Andreja Damnjanović, Story press

U periodu kada se praznična euforija na ovim prostorima zahuktava, a temperatura konstantno opada, folk pevačica Aleksandra Prijović (20) i njen izabranik, sportski menadžer Filip Živojinović (29), odlučili su da zimsku garderobu zamene letnjom.

 

Naime, oni su u društvu Filipove porodice otišli prvo u Rim i Dubai, a zatim i u Kraljevinu Tajland. Povod za egzotično putovanje bila je proslava dvadesetpetogodišnjice braka Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića. Jedan od najinteresantnijih i trenutno najpopularnijih mladih parova sa naše estradne scene, podelio je mnoštvo fotografija na društvenoj mreži Instagram i na taj način razotkrio kako provode dane. Obilazak Dubaija, uživanje na najegzotičnijim plažama, ispijanje koktela, ručkovi i, naravno, meditacija, samo su neke od aktivnosti koje njih dvoje upražnjavaju. Iako su često na udaru negativnih komentara i spekulacija o raskidu, ovi mladi ljudi uživaju u ljubavi, o čemu svedoče i njihove zajedničke slike.

 

foto: Andreja Damnjanović, Story press

- Naš odnos je, pre svega, iskren, zato se i ne bojimo da nešto može ugroziti našu vezu osim nas samih. Mnogo se volimo i ne stidimo se da to pokažemo. Jedno u drugom nalazimo najveću podršku, što je izuzetno važno – otkrila je pevačica u intervjuu koji je nedavno dala za magazin Story i tom prilikom ekskluzivno obelodanila kako je sa svojim izabranikom započela zajednički život.

 

Vešto je krila šta sprema: Aleksandra Prijović snima duet sa jednom od najvećih zvezda estrade! (FOTO)
 

foto: Andreja Damnjanović, Story press

- Filip i ja živimo zajedno od marta i odlično se slažemo, što je donekle i najbolji pokazatelj za budućnost jedne veze. Mi jedno drugo vidimo u svim najboljim i najgorim fazama pa zato nema mesta za pretvaranje i glumu. Život je uvek lepši kad imate s kim da ga delite, kad svako veče možete da legnete pored nekog koga volite i ujutru prvo tu osobu ugledate. Meni svaki dan, osim kad radim u inostranstvu, počinje i završava se na savršen način.


Godišnjica ljubavi je donela još jednu odluku: Aleksandra Prijović će za medeni mesec odabrati posebnu destinaciju... (FOTO)

 

foto: Andreja Damnjanović, Story press

Međutim, i pored ovoliko lepih, nezaboravnih i idiličnih trenutaka, pevačica je na putovanju doživela i jednu neprijatnu situaciju. Kako pišu srpski mediji, Aleksandri je za vreme boravka na Puketu iz torbe nestalo nekoliko stotina evra, kartice i sat čija je vrednost oko 10.000 evra, a koji je pre nekoliko meseci dobila na poklon od svog dečka. Navodno, krađu je prijavila tamošnjoj policiji, ali njih dvoje ovim povodom nisu se zvanično oglašavali.

 

makonda-tracker