zajednički intervju

Nikolina Kovač Kapor i Saša Kapor: Jačaju nas i loše stvari

0
Kolege i supružnici kažu da vole slavlja, ali ne robuju datumima, tvrde da svoje probleme rešavaju pozitivnim razmišljanjem i ističu da čine sve kako bi sinu Nikolaju omogućili bezbrižno detinjstvo i odrastanje.


Story: Vaš sin Nikolaj već ima tri godine. Kakav je kao dete?
Nikolina: Sada je u hiperaktivnoj fazi i stalno skače, pa moram da ga pazim da se ne povredi. Prošli smo period kada je sve grizao zbog zubića i učio da hoda, što je sve normalno. Za dete je potrebno mnogo strpljenja i razumevanja.
Saša: Dobar je dečak i veoma je uporan. Dok ne istera svoje, on ne staje. Čak i ovako mali već ima neki svoj karakter.

 

foto: Petar Đorđević

Story: Da li vam neko pomaže oko čuvanja sina?
Nikolina: Nemamo dadilju i nikada je nismo ni imali. Moja majka bila je glavna karika na početku i mnogo nam je pomagala, kao i Sašin otac. Pored toga, nas dvoje nismo od onih roditelja koji bi prepustili dete vrtiću ili dadilji da ga vaspitavaju, već se trudimo da učestvujemo u svakom ključnom trenutku života našeg sina.


Story: Saša, da li ste i koliko uključeni u kućne poslove?
Saša: Uključim se kada ima potrebe za tim, ali Nikolaj je mamin sin i najviše voli da s njom provodi vreme, jer tada može da radi šta mu padne na pamet. Kada je sa mnom, onda je totalno drugačiji, jednostavno zna šta sme, a šta ne sme da radi.


Story: Planirate li drugo dete?
Nikolina: Stvarno me više nervira to pitanje, jer se prinova ipak tiče samo nas dvoje. Uvek odgovorim da neke stvari treba da ostanu u porodici, jer su svete i o njima ne treba komentarisati kao kada kupujete farmerke ili bundu.
Saša: Slažem se sa Nikolinom.

 

foto: Petar Đorđević

Story: Gde volite da provodite praznike i kako ste proveli novogodišnju noć?
Saša: Doček Nove godine proveli smo radno, ali nakon toga nameravamo da otputujemo na odmor. Prvo ćemo otići negde sa Nikolajem, a zatim i malo sami.
Nikolina: Svake godine s nestrpljenjem iščekujem nove praznične reklame i fascinirana sam kako je Beograd okićen. Zaista uživam u novogodišnjoj čaroliji i kićenju jelke, a ove godine odlučila sam se za crveno-zlatnu kombinaciju. Rođena sam u ovom periodu, pa me sve asocira na poklone i praznike.
Saša: Nikolina je najveće dete u kući i više se raduje praznicima od Nikolaja i mene.

 

Želimo jos dece: Nikolina Kovač bi volela da dobije devojčicu (FOTO)


Story: Saša, vaš album koji ste posvetili supruzi, dobro se kotira. Kakvi su vam planovi za predstojeći period?
Saša: I dalje promovišem album Rođena za mene, a u planu je snimanje spota za numeru s albuma Ne mogu ja protiv sebe. Iako je reč o prelepoj baladi, u ovo vreme hiperprodukcije, nisam uspeo dobro da je ispromovišem.


 

makonda-tracker