veliko dostignuće producenata

Jedna od najvećih holivudskih zvezda zaigraće u seriji Ubice mog oca: To je sasvim realno, on obožava Srbiju!

5
Uglješa Jokić je producent hit serije „Ubice mog oca“, a njegovo ime poznato je možda i više u Americi nego u Srbiji. Zahvaljujući nejgovim poznanstvima, glumačku ekipu popularne serije neće činiti samo domaći umetnici.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

U razgovoru za Kurir ekskluzivno otkriva ko će s Vukom Kostićem od svetskih faca igrati u novoj sezoni, zašto su se mučili da nađu ko će igrati šefa Marjanovića i ko iz njegovog okruženja zna ko je ubio Milicu Despotović.

 

Strahinja iz serije Ubice mog oca: Nisam imao pojma da će serija ovoliko zainteresovati publiku

 

- Prvi put u istoriji televizije i otkad se meri gledanost imamo situaciju da je svaka nova epizoda serije gledanija od prethodne. Više od dva miliona ljudi nas prati svake nedelje.

 

Da li vam kolege čestitaju na uspehu?

 

- Radoš Bajić nam je jedini čestitao i rekao da konačno vidi da jedna serija ima potencijal da uradi nešto slično onome što je on uradio s projektom „Selo gori, a baba se češlja“. Od struke dobijamo samo kritike. Serija je svima super, ali joj nađu i poneku zamerku. Glumci opet imaju negativne komentare na svoje kolege, a verovatno i zbog toga što oni nisu prošli na kastingu.

 

Kome ste otkrili ko je ubica?

 

- Ko je ubica zna moja ćerka koja ima 13 godina. Ona je zbog toga veoma popularna u svojoj školi. Siguran sam da neće nikom reći i imam potpuno poverenje u nju (smeh).

 

makonda-tracker