Fashion intervju

Biljana Tipsarević: Iskreno volim ono što radim (FOTO)

0
Modna kreatorka Biljana Tipsarević opisuje gde je pronašla inspiraciju za novu kolekciju Modern Farytale, otkriva da li planira da dodatno razvija svoj posao kroz konfekciju, ali i kako sve to usklađuje sa majčinstvom


Story: U čemu se ova kolekcija razlikuje od prethodnih, a šta ste zadržali kao prepoznatljiv znak?


- Pored svečanih haljina i odela, kaputi takođe postaju moj prepoznatljiv znak. Verujem da će odela od pliša iz najnovije kolekcije privući sve devojke i žene koje žele da uvek budu u trendu i znaju maštovito da kombinuju ove odevne komade sa prozračnim bluzama. Haljine u kombinaciji sa plišom i kožom, pravi su izbor za svečane trenutke u kojima ćete se osećati jedinstveno i drugačije.

 

foto: Miloš Nadaždin


Story: Kome je prvenstveno namenjena?


- Sve moje kolekcije namenjene su savremenim, jakim, ali i senzualnim ženama. Trudim se da kroz modele istaknem lepotu ženskog tela, ali oni moraju da potenciraju i njenu unutrašnju snagu i jedinstvenost. Modeli iz najnovije kolekcije Modern Farytale predstavljaju savršen izbor za sve dame koje žele da izgledaju drugačije u posebnim prilikama, ali u njima vidim i poslovne žene modernog duha koje vešto koketiraju između strogih pravila u poslovnom odevanju i modnih diktata.

 

Biljana Tipsarević o teškom periodu za svoju porodicu: Imali smo sreće što nam se rodila Emili


Story: Nedavno ste počeli da radite konfekciju. Vidite li sebe i dalje na tom polju?


- Apsolutno da. Dame koje vide sebe u mojim modelima, pokazale su veliko interesovanje za ovaj segment u ponudi. Cilj mi je da konfekcijom privučem što veći broj devojaka i žena koje će praktično kombinovati odlično skrojene komade od prijatnog i lepog materijala u raznim koloritima i konfekcijskim brojevima, a uz sve to, moći će i finansijski da ih sebi priušte.


Story: Kako vam izgleda modna scena kod nas?


- Modna scena u Srbiji postaje zanimljiva, jer je sve bogatija ponudom kako stranih, tako i domaćih brendova i kreatora. Verujem da za sve ima mesta na tržištu i interesantno mi je da posmatram u kom se pravcu kod nas razvija moda.

 

Nastavk intervjua pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker