Otvoreno o novim izazovima

Jelena Tomašević Bosiljčić: Suprug i ćerka moja su najveća sreća

0
Dok se priprema za solistički koncert u Beogradu, popularna pevačica otkriva kako je proslavila petogodišnjicu braka, koje je nedoumice i strahovi muče kada je reč o vaspitanju naslednice Nine i priznaje da se neizmerno raduje proširenju porodice
foto: Andreja Damnjanović

Story: Imponuje li vam to što važite za jednu od naših najkvalitetnijih pevačica?
- Drago mi je što sam imala sreće da prepoznam svoj put. Hvala na komplimentu, ima više pevačica u našoj zemlji čiji rad izuzetno cenim.
 

Story: Da li ste se nekada pokajali što ste izabrali muziku za svoj životni poziv?
- Još kao devojčica znala sam da ću se baviti pevanjem. Iako sam završila Prvu kragujevačku gimnaziju, društveno-jezički smer i studirala na Filološkom fakultetu u Kragujevcu, nikada sebe nisam mogla da zamislim kao prosvetnog radnika ili lingvistu. Ljubav prema muzici uvek je zauzimala prvo mesto.
 

Story: Koliko vaš privatni život trpi zbog posla kojim se bavite?
- Ne trpi nimalo, jer nemam radno vreme i većinu dana provodim sa Ivanom i Ninom. Ništa manje nisam sa svojom porodicom od žena koje imaju uobičajeno radno vreme. Dobro smo organizovani i kvalitetno provodimo zajedničke trenutke.
 

Story: Nedavno ste proslavili pet godina braka sa suprugom Ivanom. Kako ste obeležili taj dan?
- Bili smo u Grčkoj na letovanju i svakoga dana uživali smo u divnom vremenu, moru, hrani i odmoru, koji nam je bio preko potreban. A za godišnjicu, na Veliku Gospojinu, otišli smo u manastir Kakovo, metoh Hilandara, pričestili se sve troje, a zatim uživali na plaži ceo dan, dok smo uveče bili sa ćerkom na večeri gde smo proslavili godišnjicu.
 

Story: Kada se osvrnete na pola decenije, koliko ste u braku, s kakvim emocijama evocirate uspomene?
- Kada je ljubav primarna, sve se lakše podnosi. Svi usponi i padovi slađi su kad pored sebe imate pravu osobu koja vas voli i tu je za vas u svakom trenutku.
 

Story: Koliko je za razumevanje i sklad u vašem braku presudno to što ste oboje javne ličnosti pa delite slične radosti, ali i probleme?
- Baš tako, delimo lepe, ali i loše stvari koje naši poslovi nose. Dobro znamo kada jedno drugo da trgnemo jer nema razloga za brigu ili da pustimo i ćutimo kada je to potrebno.
 

Story: Kažu da ljudi podižu prag tolerancije kada dobiju dete, da li je tako bilo i kod vas?
- Mi podižemo prag ljubavi, a samim tim i sve ostale pragove.
 

Story: Šta najviše cenite kod supruga Ivana?
- Njegov karakter, talenat, originalnost, duhovnost i duhovitost. A na sve to, on je i dobar dasa.

 

Nastavak intervju i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker