iskreno o porodici

Milan Štrljić: Supruga je moj čvrst oslonac

0
Jedna od velikih zvezda bivše Jugoslavije, glumac Milan Štrljić, ističe da svaki slobodan trenutak posvećuje porodici, supruzi Daši i sinu Franu i otkriva da tajna njegovog dve decenije dugog braka leži u bezgraničnom poverenju i još većoj ljubavi
foto: Robert Gašpert
foto: Robert Gašpert

- Nikad nisam zažalio. Kad bih mogao ponovo da biram, opet bih bio glumac. Preživeo sam svašta, mnogo kriza. Nema glumca koji ih nije imao. Bilo je grešaka, loših uloga, ali svih tih godina upoznavao sam sebe. Ne kajem se – rekao je jednom filmski, pozorišni i televizijski glumac Milan Štrljić (64) koji trenutno igra u seriji Zlatni dvori. Kada ne snima, glumac najviše vremena provodi u društvu supruge Daše, više fizioterapeutkinje i sina Frane (18). Inače, popularni dramski umetnik iz prvog braka sa balerinom Slavicom ima ćerku, glumicu Ivu Štrljić (38).


- U Zagrebu supruga i ja najviše uživamo u obilasku živopisnih ulica. Budući da je Daša studirala u Zagrebu, nije ni čudo što nam je on u srcu – govori umetnik koji se sa svojom životnom partnerkom letos odmarao u omiljenom Splitu.


- S mojom Dašom provodio sam u Splitu svaki slobodan trenutak. Nismo bili samo tu već i u manjim okolnim mestima koja veoma volimo. To malo vremena želeo sam da iskoristim sa suprugom i sinom jer sam zbog obaveza na Umetničkoj akademiji u Splitu i snimanja često zauzet – ističe za Story hrvatski glumac koji inače retko daje intervjue, a još manje govori o privatnom životu, ali ipak je otkrio tajnu svog devetnaest godina dugog braka.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

( Napisala: Antonija Nazor, Pripremila: Milica Prelević )
makonda-tracker