EGZOTIČNO PORODIČNO LETOVANJE na tenerifama

Tijana Dapčević: Svaki dan slavimo ljubav

0
Iako je pre dva meseca postala tetka malenoj Hani, popularna pevačica Tijana Dapčević otkriva kako i dalje želi da se po drugi put ostvari u ulozi majke i da bi se novoj bebi veoma obradovali njen suprug Milan i sin Vuk
foto: Privatna arhiva
foto: Privatna arhiva

Pop pevačica Tijana Dapčević (40) i njen suprug Milan (43) nedavno su, sa malim zakašnjenjem, intimnom proslavom u porodičnom domu obeležili šesnaestogodišnjicu braka, a potom su se uputili na jednonedeljni odmor na Tenerife. Porodica je posle dužeg vremena ponovo na okupu, jer je pre slavlja Tijana nekoliko nedelja boravila u Makedoniji. Naime, od kada je pre dva meseca njena rođena sestra Tamara Todevska na svet donela preslatku devojčicu Hanu, Tijana je sve vreme bila u Skoplju kako bi joj pomogla oko bebe. I brojni poslovni angažmani u poslednje vreme vezali su je za Makedoniju, a s obzirom na to da je njen sin Vuk (7) s odličnim uspehom završio prvi razred osnovne škole, s velikim zadovoljstvom porodično su prihvatili poziv da odu u Španiju.


Story: Kojim povodom ste putovali na Tenerifu i s kim?
- U ovom mom poslu dobro je što uvek mogu da spojim lepo i korisno i zahvalna sam Bogu na tome. Povod za putovanja bilo je snimanje spota za novi singl koji će se naći na novom albumu, a reč je o duetu koji sam uradila sa Tiom Draganom, našim čovekom koji živi i radi na Tenerifi već 25 godina. Bez razmišljanja prihvatila sam poziv za duet, jer je u pitanju moj veliki prijatelj i umetnik. On je slikar, muzičar i pevač koji, između ostalog, ima svoju audio-video produkciju i ona je zadužena za snimanje našeg spota. Pesmu nam je napisao Nino Ademović, a u produkciji Aleksandra Kopca snimili smo je i na engleskom i na španskom. Porodično smo uživali uz našeg divnog domaćina Dragana koji nam je pokazao sve lepote Tenerife, a svemu se najviše obradovao naš sin Vuk.

 

foto: Privatna arhiva
makonda-tracker