Ekskluzivni intervju i slike sa odmora u Dubaiju

Željko i Jovana Joksimović: Tajne naše porodice

0
Pop zvezda je sa svojom suprugom otišao u Emirate, a u razgovoru za Story otkriva kako su u braku pronašli idealnu meru koja njihov odnos čini harmoničnim i kojim vrednostima uči sina Kostu i ćerku Minu
Željko i Jovana Joksimović, foto: Miodrag Senić, privatna arhiva
Željko i Jovana Joksimović, foto: Miodrag Senić, privatna arhiva


Story: Nije prvi put da ste boravili u Dubaiju. Šta je bio povod ovog putovanja u Emirate?





Story: Koja je najsnažnija impresija koju ste poneli iz Dubaija?



Story: Poznata je činjenica da sve više grđana napušta Srbiju i  zarad obezbeđivanja bolje egzistencije nastavlja život van granica, a Dubaji u tom smislu postaje sve interesantnija destinacija. Da li ste vi u nekom period života razmišljali o napuštanju Srbije? 



Story: Ko je brinuo o sinu dok ste vi i supruga bili odsutni?





Story: Kakav odnos su izgradili Kosta i vaša ćerka Mina?



Story: Na poslednjem Storijevom rođendanskom partiju dobili ste nagradu za Porodičnu priču. Na kojim vrednostima najviše potencirate prilikom vaspitavanja vaše dece? 



Story: Kako Kosta reaguje na tatine pesme?





Story: Postali ste iskusniji i zreliji i životno i kao autor. Kada napravite paralelu između vaših osećanja pre osam godina pred beogradski koncert i sada pred 11. decembar, u čemu se očituje razlika?



Story: Pripremate li možda neka iznenađenja za publiku u Areni?





Story: Da li će mozda vaš sin biti bar na početku predstojećeg koncerta u Areni? 



Story: Koje nove reči je Kosta naučio da izgovara posle mama, tata, daj i neću? 



Story: Jeste li ste strog roditelj? 





Story: Nedavno ste sa Jovanom bili u Londonu i posetili ste Notting Hill gde je pre 15 godina snimljena istoimena romantična komedija. Koliko je romantika bitna za vaš brak? 



Story: Da li u trenucima kada se osamite sa suprugom razgovarate i o planovima za novo proširenje porodice?



Story: Koliko vam znaci suprugina podrška, kada je reć o poslu i koliko vam je važno njeno mišljenje o vašim profesionalnim planovima, obavezama? 





Story: Jeste li možda već isplanirali porodično zimovanje?



Story: Da li se češće informišete o novostima u društvu putem interneta, ili ipak više volite da čujete šuštanje novinske hartije?



Story: Reklo bi se da ste umereno aktivni na društvenim mrežama. Šta mislite o onima koji imaju potrebu da baš svaku svoju misao i primisao iznesu u statusu na svom profilu?





Story: Sa fanovima putem društvenih mreže komunicirate direktno, i statuse pišete sami, ili kao većina zvezda imate administratore koji to čine umesto vas?



Story: S obzirom da ste osetili čar aplauza u koncertnim dvoranama širom sveta, kako bi ste vi definisali pojam biti zvezda u Srbiji?



Story: Šta vas najviše iritira u srpskom društvu danas?



Story: Na koji način se vi borite protiv sve izraženije devalvacije istinskih vrednosti, ili možd mislte da je to unapred izgubljena bitka?




makonda-tracker