Verica Rakočević: Život me šiba, ali ja uvek idem dalje

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

ana

28-06-2009 10:37h
Neverovatna je vise! Svaki njen intervju je identican, ona se sama bori, svi je sabotiraju, ali ona ide dalje! Kao da je samo njoj tesko, i dosta vise sa tim jadanjem, ukapirali smo da je svetica!

natasa

28-06-2009 20:34h
Snazna zena!Svaka joj cast!

vesna

02-07-2009 15:32h
@ANA podrzavam Vas komentar .
Za babu je ok da ne vidja unuka u Spaniji ,ali da li to vazi i za 'mamu elicu '? Sta je nju sprecavalo: radne obaveze,nemanje para ili nemanje vremena .... ili .... ;) ?

olga

04-07-2009 13:55h
ovo sto sam procitala mi je pomoglo da pocnem da se podizem iz nekih licnih problema.Ako pola misli sto je rekla, sjajna je. A tuga prouzrokovana zivotnim udarcima se oseca i u najsrecnijim opisima. Bravo. Mada, moram priznati da mi nikad nije bila simpaticna, ali... samo budala ne menja misljenje.......

Boban

15-07-2009 14:40h
Za dotičnu damu niko nije ni znao da postoji dok se njena ćerka nije idala za Predraga Mijatovića i dok ovaj nije prešao u Real Madrid.
I onda odjejdnom ludilo revije ,parfemi VR i ostale trice i kučine.
Ne verujem u njene priče i svo ovo foliranje mi jako ide na živce.
Šta je sledeće,da tašta Nemanje Vidića na pravi modnu reviju?

doktor dre

16-07-2009 16:18h
ROdio se zdrav a cerebralna paraliza je greska lekara na porodjaju??? O modi mozda znas ali o medicini ocigledno pojma nemas posto je to gospodjo nemoguce!!!

boris

22-07-2009 10:39h
ZENA JE VELIKI UMJETNIK,RADNIK I VELIKI COVJEK.25 GODINA OPSTATI U OVOJ BRANSI MOZE SAMO ONAJ KOJI ZNA...SVAKA CAST ZA USPJEH.

MAMA

31-07-2009 18:33h
Pa ova zena je neverovatna.Takva joj je i cerka.Kako ih bre nije sramota da se pojave u javnosti i da pricaju o malom Andrei kada suo je taj nas cuveni dzet-set.Jad i beda.Daleko im lepa kuca.

MAMA

03-08-2009 17:31h
Sta mi napraviste od komentara?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: