Ljiljana Jakšić Salveta: Sa Darijom u naručju svaka muka prestaje

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 9

ljiljana

21-02-2014 20:23h
Bravo imenjakinjo, dabogda docekala da je udas!!

jovana

21-02-2014 17:54h
divni ste ljiljana a posebno me je dirnulo to sto dojite!e to je primer kakav treba da daju poznate licnosti!bravo!

Snezana

20-02-2014 01:26h
Nebo ljubavi za tetkinu Dariju i svoju sestru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anka

19-02-2014 12:52h
Ne znam da li sam divniju,dirljiviju priču pročitala u životu !!!! Želim vam svu sreću ovog svijeta ,da je sreće cijeli svijet da vas nagradi za hrabrost u upornost !!! Ćerka vam je preslatka !!! Živjele mi 100 godina !

barbara

16-02-2014 17:01h
Svaka cast Ljiljani,u potpunosti je podrzavam...i zalosno je sto se o tako hrabrim zenama ne vodi vise brige i racuna s obzirom da se zvoni na sva usta kako vlada bela kuga... svaka cast Ljiljana jos jednom u puno srece vama i vasoj princezi u daljem zivotu i neka vas sreca prati...

maka

16-02-2014 12:58h
Bravo bravo.to samo moze hrabra osoba!!!

Biljana

16-02-2014 01:29h
Sve cestitke gospodji Ljiljani.Vi ste divna,hrabra zena i brizna majka.Vasa cerkica je blagoslovena takvom mamom.Obema vam zelim mnogo srece,mnogo zdravlja i zivot pun ljubavi i radosti.Puno pozdrava od Biljane.

Olivera Ivanovic

15-02-2014 18:31h
Divna iskrena ispovest, jedne hrabre, pametne zene.Svaka zena ima pravo da odluci kada ce postati majka i to uradi sa punom ljubavlju i voljom.Velika cestitka mami male Darije i neka ih prati sreca..

Bosanka

14-05-2014 19:37h
Mnogo pozdrava LJiljani i njenoj kcerki,bas ste slatke.❤️Izgledate prelijepo,a na liniji vam mogu pozavidjeti i djevojke.Samo naprijed.I mi iz Bosne Vas volimo.Mnogo srece, zdravlja i lijepih pozdrava iz daleke Skandinavije.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: