Nataša Ristić: Moj hladni rat sa kilogramima

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

sonja

23-02-2014 18:35h
Ja sam sad na Protekal dijeti. Jedem na tri sata i zaista je podnosljivo. Ja sam i o Hrono dijeti cula svakakve komentare tako da......

Goca

10-01-2014 11:29h
Gospodjo Andjelka ja sam prosla citav tretman Protekala pod budnim nadzorom dr Snezane Brocete koja je zaduzena za ovaj program i bila je moj doktor. Smrsala sam 32 kg i osecam se odlicno i nakon 2 godine moji svi nalazi su u potpunosti zadovoljavajuci da nekazem savrseni. Koristiti reci "Totalno unistavanje organizma" je potpuni nonsens i lakrdija a uz to treba priloziti gomilu argumentovanih dokaza pre nego iznosenja i pisanja takvih stvari jer sem mene znam jos mnoge koji su sa Protekalom uz strucni nadzor doktora i cestu kontolu svih parametara u organizmu smrsali uspesno bez ikakvih posledica te na osnovu mog i iskustva drugih mogu toplo da preporucim Protekal dijetu.

Andjelka

08-01-2014 15:15h
Drago mi je da je smrsala. Mada je zena uvek bila lepa.
Samo mi je zao sto je smrsala na taj nacin. Totalno unistavanje organizma. Nadam se da ce videti komentar i prestati sa uzimanjem protekala.
Bolje bi bilo da je smrsala uz Hrono ishranu koja je takodje pod nadzorom lekara. Ali pravim nadzorom. I program je individualan za sve.

ttr

10-01-2014 10:49h
bas mi je drago, ona je meni mnogo draga.Bravo.

maka

10-01-2014 08:59h
Apsolutno tacno. Hrono ishrana je najzdraviji nacin. Bolje joj bilo da se preshalta da ne bi ugrozila zdravlje. Jer 40kg nije bas normalno izgubiti tako brzo.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: