Goga Sekulić: Neki roditelji ne zaslužuju svoju decu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

N.N

17-11-2013 01:36h
Svaka joj cast. Bas je nije mazila sudbina, nek izdrzi i bude jaka, docice i bolji dani za nju, a istina uvek izadje na videlo. A njegovim roditeljima na cast, kako su se ophodili i prema sinu, a i prema njoj....

Mira Popovic

16-11-2013 19:27h
U celij prici zanemarena je cinjenica da roditelji pokojnog Igora Ramovica imaju prijatelje koji jesu i koji su bili uz njegovu porodicu, za sve ovo vreme odvijanja ove tragedije. Moja porodica i ja smo jedni od nih.
Igorovu majku znam od cetvrte godine zivota, bila sam uz nju od kada je zanela Igora, poznajem Igorovog oca, Zorana Ramovica i mogu potpuno merodavno da tvrdim da su patnja, pozrtvovanost i nesebicno zalaganje neizmerni sa roditeljske strane.
Igorov boravak van zemlje, kao i monogih Srpskih Emigranata, trajao je preko 20 godina. Njegova odluka da poseti majku, u Novembru 2012 godine, poklopila se sa cinjenicom da je ona u to vreme uveliko bila u procesu renovacije svoga stana, koji je nasledila od pokojnih roditelja. Igor je hteo da ucini poklon majci i pomogao joj je da opremi stan.
Kako ja to sve znam???
U Decembru 2012 preminula je moja Majka, koja je je bila bliska prijateljica Zoricine mame. Zivot nasih poridica preklapao se vise od 45 godina.
Moja Drugarica Zorica Ramovic i njen sin Igor Ramovic su pruzili srdacno gostoprimvsto mojoj cerki u Decembru 2012, kada je bila u Beogradu na sahrani svoje preminule bake. Moja Cerka je odrasla osoba i ima 30 godina.
Izuzetno brzo je ostvarila close bonding sa Igorom.
U to vreme Igor nije bio ni u kakvoj emotivnoj vezi i puni je vremena posvecivao majci i mojoj cerku u situacijama u kojima su se svaka od njih nalazile (renovacija i oprema stana kao i sahrana moje majke).
U to vreme niko osim Igora i Zorice nije ziveo u stanu sa njima. Moja cerka je bila gost skoro 10 dana.
Kasnije iz price sa Igorov Majkom sam saznala da je od Nove godine Igor imao novu devojku koja je pocela da ih sve cesce posecuje i ostaje kod nih jer njen stan joj nije odgovarao po velicini i lokaciji pa ga je i izdala. To govori da Goga Sekulic posedule SVOJ stan koji je izdala i zeli da zadrzi, a tudjom imovinom zeli da raspolaze i stavlja na rasprodaju.
Ja znam i mogu da potvrdim koliko stradanja i napora je Zorica Ramovic prezivela za vreme bolesti i smrti svog jedinog sina i uzdanice.
Ja sam, pored nekolicine drugih prijartelja, njoj finansijski pomagala u celoj ovoj situaciji. Njena zaduzenja se krecu oko 15.000E (mozda i vise).
Zorica Ramovic je penzionisana medicinska sestra, ostecenog zdravlja i bedne penzije, i samo uz pomoc ljudi koji imaju ljubav i razumevanje za majku koja je sahranila jedino dete i koja zivi na ivici egzistencije, moze da prebrodi ovako sramotne, pateticne i nemerodavne komentare i izjave osobe kojoj je potrebna "masa obozavatelja" njenih gacica da bi ostvarila svoje postojanje na estradi.
U isto vreme kada je boravila u Nemackoj zbog Igorovog lecenja i obilazila Igora na samrtnoj postelji,Goga Sekulic je redovno posecivala kozmeticara u odlazila u shopping za cizmice(?), haljine, kupace kostime, izlazila na vecere i malo relaksacije.
Cinjenica da je Zorica Ramovic pozajmila novac(OD MENE)da bi hitno otputovala da jos jednom vidi sina na samrti, platila kovceg, prenos tela, grobno mesto, sahranu sve citulje i cvetne aranzmane, govore koliko je njeno a koliko je "Snajkino" ucesce u svemu.
Naj bolje je da svakao pokaze racune i da se vide troskovi ko je i koliko ulozio da podnese ovu tragediju umesto sto se jadnoj majci kradu stvari iz stana, i forsira se prodaja njene jedine sigurnosti za starost i bolest.
Sa punim postovanjem prema redakciji ovog lista, nadam se da ce te moj tekst objaviti u celosti. Neka prestane mrcvarenje moje divne Drugarice.

Mira Popovic

viktor

29-11-2013 08:14h
miro sve je istina sto ste rekli poznajem igoreve roditelje, striceve. tetke i znam da ih je igor mnogo voleo kao i oni njega.Dosta vise lazi koji poticu od nezadovoljne i neobrazovane pevaljke.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: