Ksenija Pajčin: Jedino me je Filip voleo svim srcem

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 11

27-04-2009 01:48h
Ne znam samo sta je to Ksenija postigla u zivotu, da bi se o njoj stalno pisalo u Storiju.Kupila sam ovaj aktuelni broj, ne zbog nje, vec nekog drugog i ostadoh zapanjena kad videh da Ksenija zauzima 4 strane..Pitam se dokle vise..Niti je pevacica, niti ima neke pesme,o popularnosti da ne govorim.Glupa, priča kao navijena, neparlametarna..jednom recju totalni promasaj. Ovo takodje vazi i za Anu Nikolic koja je isto tako izgleda pretplacena da bude vasa "ekskluziva".

vukotic

30-04-2009 20:09h
ksenija i ja sam te voleo i jos uvek te volim! cmok cmok cmok

KRISTI

06-05-2009 03:02h
ZA KSENIJU SE SLAZEM ALI ZA ANU NIKOLIC NE ANA JE NAJBOLJA VOLIMO TE...I JESTE ANA EKSLUZIVA POLJUBAC ZA STORY.

Denis Novakovic

17-03-2010 16:05h
Ksenija neka te andjeli cuvaju :(

Ana

17-03-2010 16:18h
Zena je lepotica!Treba sledeci broj "Story"-ja sav u njenim slikama da bude!Nisu bitni njeni intervjui,dovoljno je sto je bila VANSERIJSKA LEPOTICA!!!

Nenad

17-03-2010 17:41h
Ne mogu nigde njene stare spotove iz grupe "Duck" da nadjem na youtubu!Bas bih voleo da je vidim iz tog perioda,mislim da je tu bila najlepsa!

Gojko

17-03-2010 20:40h
Napravite Story special samo sa njenim prelepim slikama!Takva lepota je zaista nesvakidasnja!Kod nje je sve savrseno:Noge,ruke,oci,zubi....pa to ni Holywood nema!

Biljana

17-03-2010 23:03h
Nasa pop princeza,najbolje na svetu je igrala!Savrsen,savrsen osecaj za ritam!

svetlana

17-03-2010 15:52h
pa mrtva je. to je "dovoljan" razlog.
slazem se...uzela sam zbog nine badric i takvu elitu ocekujem na stranicama, zive ili ne.

jovana

20-03-2010 16:57h
Ksenija otisla si medju andjele tudjom greskom,neka ti je laka zemlja,i neka te andjeli cuvaju

Tijana

05-04-2010 06:53h
Za anonimnu koja je ostavila prvi komentar:
ja nisam iz istog miljea kao Ksenija, uopste nisam iz te price. Ali, balerina jesam, kao i plesacica modernog, jazz i street dance-a. Iskreno mogu reci da Kseniju nikada nisam cenila kao pevacicu. Nisam mislila da dobro peva, niti su to bili muzicki zanrovi bliski mom ukusu. ALI jedno ti mogu reci: bila je VANSERIJSKA PLESACICA, sa kojom sam se vise puta i takmicila. Cak se jednom desilo da i jednoj devojci, dakle plesacici iz protivnickog tima, malo pomogne da usavrsi svoje korake. Pored toga, bila je prelepa mlada zena, puna pozitivne energije, blistavog osmeha, izgleda na kojem su joj mnoge zene zavidele.
Mene ne interesuje sto sam ja volela Hesea, a ona ga nije citala. Ne interesuje me sto ja ne bih otisla estetskom hirurgu, a ona jeste (pri cemu smatram da joj to uopste nije bilo potrebno!). Sve smo mi, plesecice tih godina, bile atraktivne i lepe, ali Ksenija je bila najlepsa i nije mi nikakav problem da to izjavim. To sam otvoreno govorila i pre njene smrti!
Za razliku od vecine devojaka iz tih generacija, Ksenija je plesom (a NE prostitucijom, kako zli jezici tvrde) zaradjivala - ni manje, ni vise - od svoje 15-te godine. Ucestvovala je na humanitarnim koncertima... pomagala je prijatelje finansijski kada je bilo potrebno... porodicu takodje...
I ebi smeta sto sada, dok lezi, premlada, dva metra ispod zemlje, ona zauzima 4 strane ovog izdanja?!
Pozabavi se sobom, pre nego sto ocrnis osobu koju nisi poznavala. Ili, ako si hriscanka, pogledaj najpre sebe, pa onda baci kamen!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: