Vladimir Vuksanović: Nataša je ljubav koja traje

1
U prvom intervjuu nakon raskida jednoipogodišnje romanse sa pop pevačicom Natašom Bekvalac, maneken Vladimir Vuksanović ističe da njih dvoje i dalje vezuju jake emocije
Vladimir Vuksanović, Foto: Petar Đorđević
Vladimir Vuksanović, Foto: Petar Đorđević

Nakon što je pre godinu dana trijumfovao u rijalitiju Survivor, maneken Vladimir Vuksanović (25) neprestano je bio u žiži javnosti zbog romanse sa pop zvezdom Natašom Bekvalac (32). Njih dvoje otpočeli su vezu krajem februara 2012. godine, ali mesecima su to krili od javnosti sve dok zajedno nisu otputovali na Ibicu gde je stasiti maneken bio glavna zvezda Natašinog spota za pesmu Pozitivna. Potom su prestali da se kriju i njihova veza mesecima je punila stupce svih magazina. Novu godinu dočekali su na pevačicinom nastupu u Zaječaru, nakon čega je počelo da se spekuliše kako im je veza u krizi. Mediji su ih mirili i rastavljali sve dok ove nedelje Bekvalčeva nije potvrdila da je njihovoj ljubavi došao kraj. Međutim, u intervjuu za Story, njen doskorašnji dečko Vladimir ističe da ih i dalje vežu najtananije emocije, ali i da je raskid plod obostrane odluke.

Story: U čemu ste napredovali, a u čemu nazadovali godinu dana nakon Survivora?

- Vreme donosi iskustvo, pa sam u tom smislu samo napredovao.

Story: Kako iz trenutne perspektive gledate na učešće u tom rijalitiju?

- Mislim da je učestvovanje u Survivoru bila prava odluka za mene. Kao dete koje je rođeno u gradu, u divljini sam se suočio sa novim izazovima koje sam uspeo da savladam jer sam u rijaliti ušao kao izgrađena ličnost, sa jasnim stavom da i u takvim prilikama ostanem svoj. To su učesnici i publika prepoznali i glasanjem za mene pokazali su da prihvataju vrednosni sistem koji sam tamo zastupao kao sastavni deo svog vaspitanja.

Story: U međuvremenu, pre godinu i po dana otpočeli ste romansu sa pop zvezdom Natašom Bekvalac koju ste nedavno okončali. Po čemu ćete pamtiti vreme provedeno u toj vezi?

-  Tih godinu i po dana, slobodno mogu da kažem, bio je najsrećniji period za mene, ispunjen ljubavlju i lepim trenucima. Nataša je bila pravi izbor, veliki prijatelj i podrška. To je ljubav koja traje. Uvek ću joj biti ljubav i podrška.

Story: Zbog čega ste raskinuli romansu koja je imala perspektivu da još duže potraje?

- Ljubav počinje i prestaje odlukom dvoje ljudi.

Story: Nataša je u intervjuu u kom je obelodanila kraj veze, kao jedan od razloga raskida navela i to što nije mogla da se bori sa komentarima vaše rodbine i okoline te da im nije bila po volji. Jeste li zaista dozvoljavali da se bilo ko meša u vašu vezu?

- Ne znam zašto je Nataša to rekla. Prijatelji i familija imaju svoje mesto u mom životu, što nikako ne utiče na lični izbor i moja osećanja.

Story: Da li je razlika u godinama bila prepreka u vašem odnosu?

- Ne, o tome nismo razmišljali.

Story:  Postoji li mogućnost da se pomirite sa Natašom?

- U ljubavi nema mesta planiranju i predviđanjima.

Story: Imate li želju da kao pobednik Survivora odete negde daleko kako biste razbistrili misli nakon raskida?

- Za mene su daleka putovanja uvek izazov i uživanje.

Story: Smeta li vam što se, za vreme vaše veze sa Natašom, u javnosti stvorio utisak da ste neko ko stalno ćuti, ne daje izjave, te samim tim sprovodi u delo samo odluke svoje devojke?

- Ono što me izdvaja od drugih jeste činjenica da se u javnom životu ponašam kao i u privatnom. Reagujem i pojavljujem se isključivo kada mislim da je to potrebno a ne kada to drugi očekuju od mene.

Story: Kako napreduju vaše master studije u Solunu?

- Odlično. Pri samom sam kraju.

Story: Kakav to poslovni angažman pripremate u Australiji?

- Pokušavam da obezbedim poslove kojima ću se verovatno baviti nakon završetka studija. Reč je o  međunarodnoj trgovini i to je upravo ono što, između ostalog, studiram na fakultetu.

Story: Možete li posle svega što ste preživeli sa samo dvadeset i pet godina za sebe reći da ste srećan čovek?

- Naravno, zahvalan sam na svemu što mi je pruženo.

Story:  Postoji li nešto što vam trenutno narušava unutrašnji mir?

- Ne verujem da je stanje mira karakteristično za muškarca mojih godina.

Story: Smeta li vam što su pojedini mediji dolazili na vrata vašeg porodičnog doma pokušavajući da intervjuišu vašu majku na temu emotivnog života koji vodite?

- Naravno. Verujem da se radoznalost novinara može zadovoljiti na takav način da se ne ugrožava mir drugih. Ali, uvek je bilo u pitanju samo dobro kućno vaspitanje koje je očigledno u tim situacijama izostalo.

Story: Prilaze li vam devojke nakon što je vaša doskorašnja partnerka potvrdila da ste raskinuli?

- Ako je nekoj devojci muškarac zanimljiv, ne verujem da vodi računa o tome da li je on u vezi ili slobodan.

Story: Shodno zavidnom ljubavničkom stažu, smatrate li sebe seks simbolom?

- Ma kakav seks simbol. Uostalom, to nije pitanje za mene.

Story: Bavite li se i dalje ugostiteljskim biznisom?

- Bavim se raznovrsnim poslovima, između ostalih i ugostiteljskim. U životnoj sam fazi kad želim mnogo toga da naučim.

Story: Kako sebe vidite nakon završetka studija?

- Kao uspešnu i srećnu osobu.

Story: Smatrate li da javnost ima pogrešnu predstavu o vama zbog pojedinih članaka u kojima ste predstavljani na razne načine?

- Uz neke zamerke, zadovoljan sam svojom slikom u javnosti. Naravno da su se pojavljivale i pojavljivaće se u budućnosti neistine u medijima zarad tiraža, ali trudiću se, kao dosad, da me te stvari što manje opterete.

Story: Kajete li se zbog nekog svog postupka u profesionalnom i privatnom životu?

- Ne kajem se. Možda bih neke stvari malo drugačije uradio, ali ne volim zakasnelu pamet.

Story: U odličnoj ste formi. Koliko često trenirate i jeste li u potpunosti zadovoljni svojim izgledom?

- Verujem u sklad fizičkog i duhovnog.

Nikola Rumenić

 

makonda-tracker