Jelena Karleuša: Mnogi me mrze zato što je to u trendu

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

lola

02-09-2012 16:35h
Koja kontradiktorna ličnost,to je tako očito jos samo njeni zasljepljeni fanovi to ne vide,izjavljuje kako ne jede slatko,a onda neko okaci video u kome jede slatko,pokazuje svoje izgorene kolace,a u emisija "narod pita" se hvalila kako je ona izvrsna domacica i kuha svom muzu gibanicu i da to najbolje radi.Prica o talentu-pjevanju,a svi znamo njen talent.Prave zvijezde prave strahovito ogromne koncerte i ti koncerti prolaze sa posjecenoscu od 40 000 gledalaca i vise,a ona konstantno nastupa u malim klubovima jer za nesto vise ni nema potrebe,kada bi samo malo se spustila na zemlju i pokazala da moze biti zvijezda,ali bez arogancije i tastine bila bi mnogo bolja.Ja joj zelim da se sama oslobodi lazi i da ih prestane siriti jer je javna licnost i svaka emisija se snima i uvijek postoji dokaz za sve sto je rekla,neka prestane demantirati samu sebe,ovako vecini u ocima ispada da je patoloski lazov.Steta.

Jovan

02-09-2012 22:52h
Kako ovu zenu nije sramota?

S DE

02-09-2012 14:40h
Lep interw.

Anka

02-09-2012 18:22h
Malo se zeznula,ona nema ni jedan album da je pogodak,uvek promasaj za promasajem.Ona izgleda ne zna sta znaci imati 1 HIT,a ne kompletan Hit album sto imaju samo vrhunske zvezde poput Cole,Cece,Brene..

FAb

04-09-2012 10:57h
Jelena u pravu si. Kao nikoga ne interesuje sta radis, a ovamo svi znaju kada si i koloko pojela kolaca. :)
Opsjednuti ste Jelenom... Ona ima hit albume i velike hitove pa se vi nervirajte. Ludaca je i dan danas hit za djuskanje, Slatka mala,Magija, Ko ti to baje, Tihi ubica, Jedna noc i kajanje... KO OVU DRAMU REZIRA, INSOMNIA... Samo je svima tesko da priznaju da Jelena ima hitove. Ona je cool osoba i jako prijatna uzivo. Sasvim je normalna zena, a ne babaroga kako je mediji vide. Fora je u tome sto je uvijek neka FAMA oko nje. Takva je... Interesantna. :)))

Maša

04-09-2012 18:30h
Već dugo ja smatram da Jeleni treba psihijatar i da na tome uopšte ne treba da štedi . Ima poremećaj narcisoidnodnosi takođe i bipolarnosti i milion kompleksa koje pokušava liječiti mažući oči javnosti ali ispada sve luđa jer danas se sve lako sazna , vidi , pročita , čuje tako da njene priče o najprodavanijem albumu , najposjećenijim nastupima, armiji fanova , najdivnijem braku ne piju vodu.... Jer narod nije lud!!!! Pjeva pred publikom do 5 000 ljudi , izbacila u prodaju 50 000 cd ova od koji je prodano 30 000 a ne 300 000 kako ona tvrdi ..... ma mislim žena je smješnija od mr. bina!!!!!

Duda

04-09-2012 22:44h
Kraljicaaaaa! love jk!

female

06-09-2012 12:46h
sta reci..ne znam,mislim da je jelena jedna stvarno ispunjena zena,majka,u srecnom braku,ovaj album je bruuuka koliko je dobar,uspesan najiskrenije.Ali sa druge strane ne razumem tu njenu potrebu da sebe havli u tom smislu kako ima najvatrenije arije,najprodavaniji albu,najmuziku,naj,naj naaaaj sveee e to ne razumem!!! volim da je slusam,volim da je gledam iako sam zena i kad zenan zeni da kompliment to je od srca da se razumemo jELENA izgleda predobro!!svaka cast za to!! jedino kad bi smanjila samoo malo to SVAKI CIGA HVALI SVOG KONJA bila bi prava diva!

DDJ

09-09-2012 17:28h
Greska novinara! Istrazivanje je pokazalo da se zene najseksipilnije osecaju u 32. godini!

predrag krstic

15-09-2012 16:23h
napred JK DIVA

Jelena

07-11-2012 12:16h
Ova zena zivi u takvoj zabludi da mi je iskreno zao
Pa kako ce iz Arene na Usce?nije ni Arenu napunila
Uscem jedino caruju Ceca i Cola..a i Marakanom
Drugo nije samouverena,vec krivouverena po svakom osnovu
Krenimo od toga da ne zna da peva i da je sva plasticna
da su joj albumi sa nejasnim pesmama jako slabo slusani u Srbiji,jer ta muzika slabo prolazi ovde

c.c.c

22-11-2013 12:18h
Mogu da joj zavide...prelepa,ispunjena u svakom pogledu...obozavam je !!!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: