sećate li se?

Ivan divno peva, ali gluma ni njoj nije strana! Znate li u kom filmu smo gledali Jelenu Tomašević?

0

Jelena Tomašević je početkom dvehiljaditih imala izlet u svet glume kog se mnogi ne sećaju, a pokazala je raskošan talenat.

Jelena Tomašević i Van Bosiljčić na zajedničkom nastupu
Jelena Tomašević i Van Bosiljčić na zajedničkom nastupufoto: BORISLAV ZDRINJA/ZIPA PHOTO/ATAIMAGES

Ivan Bosiljčić, pored glume, ima i talenat za pesmu, pa neretko obraduje svoje obožavaoce i, posebno, obožavateljke književno-muzičkim večerima.

 

Ovaj umetnik višestruko je talentovan, pa je jednako uspešan i u glumi i u pevanju, ali i njegova supruga Jelena Tomašević, s kojom je već delio scenu, takođe ima mnogo talenata, osim raskošnog glasa.

 

Ipak, pevanje je njena glavna ljubav, te je nekada imala i trenutke kada ga je spajala upravo s glumom!

 

 

Mnogi se ne sećaju da smo Jelenu gledali u čuvenom domaćem filmu, čega se sada i podsetila.

 

— Imala sam jednu ulogu u filmu “Ivkova slava” gde sam glumila pevačicu, tu sam se dobro pokazala iako nije bila klasična glumačka uloga, već sam se bavila pevanjem u toj ulozi. Pozajmljivala sam glas u animiranim filmovima i tu sam se dobro pokazala, to me recimo interesuje i imam pozive da pozajmljujem glas. E, tu bih mogla da se snađem — rekla je Jelena za Blic.

 

Ipak, njena uloga u "Ivkovoj slavi" zaista je bila značajna, a i njoj je prijao ovaj izlet u svet glume još pre braka s Ivanom.

 

 

Mentalitet i veselje jednog vremena dočarala nam je Jelena u filmu "Ivkova slava" s početka dvehiljaditih, a i sama je rekla da joj je bila čast da bude deo sjajne glumačke ekipe i da deli kadar s jednim od najvećih velikana srpskog glumišta.

 

Ovako je izgledala Jelenina uloga u filmu "Ivkova slava":

 

 

makonda-tracker