da li ste znali?

Ko je novi igrač KK Partizana? Polubrat Filipa Živojinovića, sin sportiste i momak o kom će se tek pričati

0

Mario Nakić novi je član KK Partizan, a reč je o momku kog dobro znamo.

Filip Živojinović ima polubrata i polusestru po majci Zorici
Filip Živojinović ima polubrata i polusestru po majci Zoricifoto: Antonio Ahel/ATA Images

Bivši teniser Slobodan Boba Živojinović pre braka s Lepom Brenom dobio je sina Filipa Živojinovića sa Zoricom NakićNakon što su se njih dvoje rastali,  Zorica se udala za hrvatskog košarkaša Iva Nakića.

 

Zorica je s njim dobila dvoje dece, ćerku Ivu i sina Marija. Malo je poznato da je Mario Nakić uspešni košarkaš, a u jednom trenutku je igrao i za Real Madrid.

 

Međutim, Mario Nakić postao je novi član Partizana, potvrđeno je zvanično.

 

Vest je na društvenim mrežama objavio i menadžer Miško Ražnatović, koji je uz sliku potpisivanja ugovora napisao: "Mario Nakić je potpisao višegodišnji ugovor sa Partizanom!"

 

 

Zanimljivo je da je otac Marija Nakića, Ivo Nakić, bio član Partizana 1992. godine kada je klub osvojio Evroligu u Istanbulu.

 

Mario Nakić sa bratom Filipom i snajom Aleksandrom Prijović
Mario Nakić sa bratom Filipom i snajom Aleksandrom Prijovićfoto: Instagram Printscreen

Mario je ove godine za Dan zaljubljenih prvi put podelio slike sa devojkom, teniserkom Lenom Karlovčan. Radi se o 20-godišnjoj igračici, trenutno nerangiranoj na WTA listi, a u svojoj karijeri je više igrala u konkurenciji dubla nego u singlu, prenose domaći mediji.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Filip Živojinović peva sa Aleksandrom Prijović

 

makonda-tracker