IMALA JE MNOGE PROBLEME

Bankrot, depresija i gubitak deteta: Evo kako danas izgleda muzička diva u 56. godini čije hitove svakodnevno slušamo

0

Kroz svoju karijeru prolazila je kroz vrtoglavice slave, ali u privatnom životu se suočavala s mračnim izazovima 

Toni Brekston
Toni Brekstonfoto: Profimedia

Toni Brekston, rođena kao Toni Michelle Braxton, potiče iz muzičke porodice, gde je još u detinjstvu razvila svoj neosporni talenat za pevanje.

 

Toni, svetski priznata muzička diva, nije samo zvezda koja je osvojila srca publike svojim glasom - ona je i simbol borbe, snage i nepokolebljivosti.

 

Kroz svoju karijeru i privatni život, prolazila je kroz vrtoglavice slave, ali i suočavala se s mračnim izazovima koje donosi stvarnost.

 

Devedesetih godina prošlog veka, njena muzička karijera bila je na vrhuncu. Sa hitovima poput "Breathe Again" i "Un-Break My Heart", Toni je osvajala top liste širom sveta i osvojila brojne nagrade.

 

Međutim, iza scene, suočavala se s teškim unutrašnjim borbama, uključujući i depresiju koja je uticala na njen život i karijeru.

 

Njena privatna borba bila je jednako intenzivna. Finansijski problemi, bankroti, i gubitak bliskih osoba, poput abortiranja dok je bila u braku sa Kerijem Luisom jer je koristila lek protiv akni koje su uticale na plod, doneli su joj emotivne i fizičke izazove. 

 

Strah od mogućih deformiteta lica ili oštećenja mozga i srca njenog nerođenog deteta naveo ju je da donese tešku odluku - prekinuti trudnoću.

 

Kasnije, kada je njenom prvom sinu Dizelu dijagnostikovan autizam, Toni se suočila sa još jednim izazovom koji je dodatno otežao njenu emotivnu borbu i mislila je da je to božija kazna.

 

Toni je ponovo iznenadila javnost, kada se pojavila u četvrtak na premijeri filma Bad Boys: Ride Or Die u Los Anđelesu.

 

Toni Brekston na premijeri filma u Los Anđelesu
Toni Brekston na premijeri filma u Los Anđelesufoto: Lisa OConnor/AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Ova 56-godišnja pevačica i tekstopisac ukrala je šou tako što je nosila elegantno odelo sa podignutim rukavima, otkrivajući svoj tonirani stomak i naglašavajući dekolte ispod smelog sakoa.

 

Njen stil je odavao osećaj besprekorne mode retro 1980-ih, dok je ona pozirala pred kamerama na premijeri filma.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker