(ne) iznenađuje

30 GODINA razlike, jedno dete i razvod: Šta danas Vlado Kalember govori o bivšoj supruzi Ani Rucner?

0

Vlado Kalember pre 10 godina razveo se od Ane Rucner, s kojom je 2006. godine dobio sina Darijana.

Vlado Kalember pd razvoda živi sam
Vlado Kalember pd razvoda živi samfoto: Dado Đilas

Vlado Kalember bio je jedan od omiljenih pevača bivše Jugoslavije, a hitovi benda "Srebrna krila" slušaju se i dan-danas.

 

I dalje se piše o tome kako su Jugoslovenke bile smrtno zaljubljene u njega, a on je po pitanju svoje popularnosti bio i ostao prilično skroman.

 

Ipak, iako je dugo važio za večitog neženju, Vlado Kalember se pre gotovo dve decenije oženio i skrasio sa 30 godina mlađom čelistkinjom Anom Rucner.

 

Vlado i Ana dobili su 2006. godine sina Darijana, ali njihov brak nije potrajao, te su se osam godina kasnije rastali.

 

 

Kako je Vlado jednom prilikom izjavio, nisu hteli da "različitosti pretvaraju u jednakosti", iako su se odlično slagali.

 

1 / 6 Foto: Dado Đilas

 

Kalember je u intervjuu za Story.hr hrvatskim medijima govorio o pedeset godina svoje karijere, a pored tog jubileja, dotakli su se i Ane i njihovog odnosa. 

 

Naravno da ne zaboravljam njen rođendan. Nemam joj šta olakšavati, Ana je realizovana i sposobna žena. Kada smo se upoznali, bila je mlada čelistkinja kojoj je trebao neko kao ja, da joj skrati put do nekih spoznaja. Danas joj više niko ne treba, potpuno je formirana i izgrađena i jako dobro zna šta radi. Imamo sina i svaki dan komuniciramo. Oboje smo normalni, razumni ljudi, nema razloga za drugačije odnose — istakao je Kalember.

 

 

 

Kada su ga pitali planira li novu ženidbu, jer od razvoda živi sam, odgovorio je: — Kako ne? Kanim se ženiti još barem nekoliko puta. Imam samo 71 godinu.

 

 

Bonus video

GODINA KADA JE CELA JUGOSLAVIJA STALA! Vujović otkrio: Niko u Sarajevu nije vozio automobile ATMOSFERA JE BILA NA VRHUNCU

 

makonda-tracker