Martina Vrbos: Volim muškarce koji umeju da me nasmeju

2
Učesnica Survivora Martina Vrbos najsrećnija je kada doživi onaj blistavi osećaj koji samo zaljubljenost može da donese. A trenutno joj se baš mnogo, mnogo sviđa jedan mladić...
Martina Vrbos, Foto: Privatna arhiva, Story press, TV Prva
Martina Vrbos, Foto: Privatna arhiva, Story press, TV Prva

Pevačica i voditeljka Martina Vrbos (28) koju je publika u Srbiji upoznala u rijaliti šou-programu Survivor na televiziji Prva, nije mogla ni da nasluti kakvi su problemi potresali njenu porodicu dok je boravila na Kostariki. Njen otac se teško razboleo, a ona o tome ništa nije znala. Na sreću, sve je prošlo dobro tako da Martina sada nesmetano i snažno grli sreću. Inače, počela je kao voditeljka na televiziji MTV, potom je snimila prvi album na kojem je sarađivala sa velikim svetskim muzičarima i danas osvaja nova tržišta i sprema nove pesme. U međuvremenu je smršala više od trideset kilograma i potpuno izmenila svoj lični opis.

Da li ste zadovoljni svojim učešćem u Survivoru?
- Jesam, ali neke stvari bih promenila. Bila sam svesna da idem po nove mane i vrline, pošto nisam znala ko je Martina u takvim uslovima. Trudila sam se da budem maksimalno korektna, ali sam i grešila. Međutim, sada znam da iz svake greške izvučem nešto pozitivno.

Zašto ste pristali da budete deo rijaliti šou-programa?

- Zato što su mi ljudi iz produkcije objasnili da je to nešto posebno i da moram da probam. Nisu me prevarili jer je reč o divnom iskustvu iz koga sam dosta naučila.

Jeste li stekli neka nova prijateljstva?

- Sa svima sam ostala u dobrim odnosima, ali bih izdvojila Kris i Vladu.

Dosta se komentarisao vaš poljubac sa Kristinom Bekvalac?

- Kris i ja smo prijateljice i poljubac u usta nije bio onakav kako je predstavljen u medijima. Sve bi vam bilo jasno kada biste znali koliko volim osećaj kad me poljubi neki dečko.

Dok ste bili na Kostariki vaš otac se teško razboleo. Šta mu se desilo?

- Ne volim da govorim o očevoj bolesti. Bitno je da je sada dobro, da sam ja snažna i da sam uz njega.

Niste bili obavešteni koliko mu je bilo loše. Mislite li da je bolje što to niste znali?

- Ne znam šta da mislim. Roditelji su uradili kako su smatrali da treba jer me poznaju u dušu.

Da li je on sada dobro i kako ste reagovali pošto ste saznali šta mu se desilo?

- Bila sam u šoku, ali sam ostala jaka. Takvog sam karaktera. Sve mogu da uradim za one koje volim, pogotovo za roditelje. Nas dvoje smo isti, on je moj veliki tata, sada je dobro i zajedno možemo  sve.

Sarađivali ste sa mnogim uticajnim muzičarima. Koga biste izdvojili i zbog čega?

- Sarađivala sam Durellom, Frediem Cooperom kao i sa našim velikanima Zoranom Predinom, Radetom Šerbedžijom i Arsenom Dedićem. Sve su to stepenice kojima sam se lagano pela kako bih pronašla sebe u onome što volim, a to je pevanje i solo album.

Kako je došlo do saradnje sa velikanima svetskog glasa?

- Prvi album Sve moje boje radila sam u Americi, u Njujorku i Filadelfiji. Darel, inače producent Džona Ledženda i Endži Stoun, mi je uradio pesme pošto me je čuo u jednom cooton klubu u Filadelfiji kako pevam Saveing all my love with you. Tu se našao i Freey Cooper, gitarista BB Kinga i producent Boyz Two Mena. Sve je ispalo spontano, dobra energija i još lepši album koji ću pamtiti dok sam živa. Sa Radetom sam se upoznala pre jedanaest godina na Brionima i od tada smo radili mnoge koncerte širom bivše Jugoslavije. To je divno iskustvo na kojem sam zahvalna.

Zašto ste voditeljsku karijeru zamenili pevačkom?

- MTV sam više povezivala s muzikom nego s voditeljskim poslom. Bila sam u šoku što sam uopšte izabrana pošto nisam bila tipična, lepa voditeljka, nego mala bucka. Svaki trenutak koji sam provela radeći na televiziji iskoristila sam da naučim nešto novo o muzici, da posećujem koncerte, da pričam s velikim svetskim zvezdama…

Izmenili ste se fizički. Da li ste namenski smršali?

- To je zbog toga što sam na Kostariki bila veoma gladna. Ono malo što smo klopali uvek sam delila s Vladom jer je njemu bilo potrebno više energije. Kad sam se već našla tamo, želela sam da postignem neke nove rezultate.

Jeste li se ranije podvrgavali strogim dijetama i vežbama?

- Jesam, ali jedini uspeh najčešće je donosio trening. Nažalost, da postoji trik za mršavljenje koji nije vežbanje, Oprah bi ga sigurno probala i svi bismo bili srećni, a pošto ga ona nije našla, bolje da ni mi ne pokušavamo. (Smeh)

Da li ste sada zadovoljni svojim izgledom ili planirate da izgubite još neki kilogram?

- Planiram još da smršam, ali to je klasičan ženski problem. Mi mršavimo od dana kad smo se rodile. Sad sam donekle zadovoljna, ali i dalje radim na tome, a imam i podršku. Kris mi uvek kaže: Moraš, Marti, moraš. Sad si mlada i njeguj izgled jer kad budeš baba... šta onda? Tako da se maksimalno trudim.

Jeste li trenutno zaljubljeni?

- Uvek sam malo zaljubljena. Volim taj osećaj, zato ga i negujem. Baš mnogo, mnogo mi se sviđa jedan dečko. Ne znam kako da vam objasnim te čudne leptiriće... Sjajno se osećam.

Kakvi vas partneri privlače?

- Volim pametne i komične muškarce, one sa kojima mogu da razgovaram i koji umeju da me nasmeju.

 

Moni Marković

 

 

makonda-tracker