čist glamur

Za VOG je pozirala kao beba, ne izlazi iz maminog ormana: Ćerka najlepše žene 90-ih je porasla i vodi život iz snova

0

Majka joj je slavni supermodel, otac uspešni umetnik, a njen život je ono čemu milioni teže. Neodoljivo podseća na majku i obožava modu, ali još uvek je nismo videli na pisti...

Klaudija Šifer sa ćerkom Klementin 2008. godine ispred školice
Klaudija Šifer sa ćerkom Klementin 2008. godine ispred školicefoto: Mepham, Lucas / Pacific coast news / Profimedia

Odrastanje kao dete jednog od najvećih supermodela u istoriji svakako ima svojih prednosti, a Klementin Popi Von, ćerka nemačke manekenke Klaudije Šifer, ne stidi se da se na društvenim mrežama razmeće svojim glamuroznim životom.


Plavokosa lepotica postala je prava senzacija na društvenim mrežama, gde pokazuje svoj luksuzni životni stil koji podrazumva skupocena putovanja, večere u najpoznatijim restoranima, modne događaje, druženje sa zvezdama i, naravno, pristup garderoberu njene slavne majke.


Nemačka manekenka Klaudija Šifer udala se 2002. za reditelja Metjua Vona, a potom su naredne godine dobili sina Kaspara, potom Klementin 2004. i Kozimu 2010. godine, piše Daily Mail.

 


Klementin je od rođenja uživala u obilju, budući da je odrasla u vili vrednoj devet miliona dolara, koja ima 14 spavaćih soba, u idiličnom Safolku. U pitanju starinska kuća sagrađena još u 16. veku, a na imanju porodica brine o brojnim životinjama, uključujući ovce, svinje, kornjače, pse, mačke...

 


Kada je postala tinejdžerka, njeni roditelji Klaudija Šifer i britanski režiser Metju Von kupili su još jednu luksuznu kuću, pa su živeli na dve adrese. Za to vreme Von je radio na svojim filmovima i helikopterom skoknuo do kuće kad god bi hteo da vidi porodicu.

 

Klaudija Šifer i Klementin Popi Von u kupovini 2019. godine
Klaudija Šifer i Klementin Popi Von u kupovini 2019. godinefoto: MOVI Inc. / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je uglavnom vreme provela na selu, Klementin je i te kako deo visokog društva i u epicentru glavnim društvenih i modnih događaja sveta.


Klementin Von pozirala je za Vogue još kao beba, a dok je došla u tinejdžerske godine počela je da pozajmljuje Klaudijinu odeću.

 

 

I dok je izbegavala pažnju medija i reflektora, postepeno je postajala zvezda društvenih mreža među svojim vršnjacima.

 

Iako još uvek nije ušla u svet modelinga, jasno je da je veoma strastvena kad je moda u pitanju – često nosi torbe čuvenih modnih kuća, prisustvuje revijama i stilizovana je kao njena majka u danima najveće slave.

 


U jednom intervjuu za Vogue, Klaudija je priznala da ćerke obožavaju da istražuju njen orman.


Naročito Klementin! Ona voli da sve bude predimenzionirano, dukserice, ogrlice. Uvek kaže: "Mama, šta imaš iz devedesetih?" – ispričala je Šiferova.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Pogledajte transformaciju srpske manekenke u arapsku princezu

 

makonda-tracker