sjajna

Kad je vidite, mislićete da je VREME STALO! Ivet iz serije "Alo, alo" RETKOST je među glumcima, a ovako danas izgleda

0

Viki Mišel najpoznatija je po ulozi Ivet u seriji "Alo, alo", a danas izgleda gotovo isto kao i pre 30 godina.

Ekipa serije 'Alo, alo'
Ekipa serije "Alo, alo"foto: Lynn Hilton/ANL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumicu Viki Mišel najbolje znamo po ulozi konobarice Ivet, ljubavnice kafedžije Renea Artoa u sitkomu "Alo, alo", jednoj od najduhovitijih serija svih vremena, koja je veliku popularnost uživala i kod nas.

 

Mnogi velikani te serije preminuli su, pojedini su neprepoznatljivi, ali Viki Mišel odoleva i godinama i izazovima.

 

Viki Mišel se izdvojila talentom i harizmom, ali daleko od toga da je Ivet jedina njena uloga. Ona glumi već decenijama, od filmova do pozorišta, i ostavila je veliki trag u industriji zabave.

 

Ova engleska glumica rođena je 1950. godine, a osim glumom, bavi se i produkcijom, radom na radiju, a nekada je bila i manekenka.

 

 

Ona je najstarija od četiri ćerke, a dadilja devojkama bila je tada buduća zvezda Holivuda, glumica Elke Somer. Ova simbolika pratila je i Viki kroz život, koja je postala glumica za koju je kasnije čuo celi svet.

 

Tokom svoje karijere, pojavila se u brojnim serijama i filmovima, ali i u rijaliti programima, gde je publika mogla da upozna i jedan drugi, manje poznati deo njene ličnosti. Ona je pasionirani humanitarac, a već godinama se zalaže za prava životinja.

 

Uz to, dobila je Orden Britanske imperije za svoj humanitarni rad, kao i titulu dame.

 

 

Od 1974. godine je u braku sa Grejemom Faulerom, s kojim je dobila ćerku.

 

Jedan od najgorih momenata koje je iskusila tokom karijere jeste tokom gostovanja u emisiji 2015. godine, kada je udarena čašom u potiljak, tokom tuče koja je izbila. Imala je problema s ravnotežom, a kasnije se ispostavilo da ima tinitus. 

 

Viki Mišel u oktobru 2023.
Viki Mišel u oktobru 2023.foto: Terry Scott / Zuma Press / Profimedia

 

Viki Mišel danas izgleda neverovatno i gotovo kao da nije ostarila ni dana, a redovno se pojavljije u javnosti.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

"NIJE ME PUSTIO, REKAO JE: TAKVOG SKOTA IMAM KOD KUĆE" Poznata glumica o paklu kroz koji je prošla: Ljudi te poistovete sa ulogom

 

makonda-tracker