na važnoj je funkcij

Danas ljubi 21 godinu mlađu, zanosnu lepoticu s kojim ima i SINA: Ko je bio velika ljubavi i PRVI MUŽ Lidije Vukićević?

0

Lidija i Mitar su tačku na svoj brak stavili pre 24 godine, ali su zauvek ostali povezani dvojicom sinova koju su dobili iz te velike ljubavi 

PRVI MUŽ LIDIJE VUKIĆEVIĆ JE BIO POZNATI SPORTISTA
PRVI MUŽ LIDIJE VUKIĆEVIĆ JE BIO POZNATI SPORTISTA foto: Instagram / lidijavukicevic

Glumica Lidija Vukićević pre mnogo godina bila je u braku sa nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Oni su iz velike ljubavi dobili dvojicu sinova, Andreja i Davida.

 

Iako su shvatili da im zajedno ne idem i odlučili su da 2000. godine stave tačku na svoj brak, Lidija i Mitar su ostali u dobrim odnosima. Prošle su godine, a on je upoznao lepu Olgicu i odlučio da sa njom stupi u brak.

 

U početku Olgica je izazivala veliko interesovanje medije, jer nije bila javna ličnost, pa je bila potpuno nepoznata. Ono što su odmah svi primetili jeste činjenica da je prelepa, ali i 21 godinu mlađa od svog supruga.

 

 

Čini se da paru to ni malo nije smetalo, pa su porodicu proširili jednim detetom, sinom po imenu Dušan. Oni su na ludi kamen stali 2013. godine i do danas su ostali u braku u kojem je Olgica stub porodice.

 

Ona je nekoliko puta u medijima otkrila da Mitar mnogo radi i da njoj to ne smeta. Svesna je da se bavi odgovornim poslom i da mora da mu bude posvećen.

 

Mita je sjajan suprug i divan otac. Znam da komentarišu kako je među nama ogromna razlika u godinama. Međutim, nas dvoje se toliko dobro slažemo da se ta razlika uopšte ne primećuje − rekla je ona pa je dodala:

 

MITAR JE U SKLADNOM BRAKU SA 21 GODINU MLAĐOM OLGICOM
MITAR JE U SKLADNOM BRAKU SA 21 GODINU MLAĐOM OLGICOM foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Za sve ove godine koliko smo zajedno ne sećam se da mu je makar na pola sata bio isključen telefon. Uvek ga neko zove, stalno radi. Ali, on je radoholičar i ne pada mu teško.

 

Ipak, ima trenutaka kada im on kao glava porodice nedostaje, ali ga tada Olgica privoli da im se posveti i provede neko vreme sa njima. 

 

- Hajde, ostavi malo telefon i druži se sa nama. Šalu na stranu, svesna sam da je na odgovornoj funkciji i da mora puno da radi ako želi da ostane uspešan kao do sada.

 

LIDIJA JE I DANAS JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIM GLUMICAMA U SRBIJI
LIDIJA JE I DANAS JEDNA OD NAJATRAKTIVNIJIM GLUMICAMA U SRBIJI foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

U odličnim smo odnosima sa Mitinom decom iz prvog braka. Njegovi sinovi Andrej i David obožavaju našeg Duleta, a i on njih – izjavila je Olgica Mrkela i otkrila neke male rituale svog muža.

 

Iako mnogo radi, trudi se da dođe kući na ručak. Prošetamo kad je slobodan, svakog dana odvoji vreme da se igra sa Duletom, a uveče volimo da pogledamo neki film – zaključila je tada Mrkelina supruga.

 

Bonus video:

Mitar Mrkela slavi uspeh posle pobede na utakmici

 

 

makonda-tracker