da li ste znali?

Ima 4 sina, a rođen je — u Beogradu: Pesme ovog pevača obožavamo, ali o njegovom privatnom životu malo toga se zna

0

Goran Karan se retko eksponira, a o njegovom privatnom životu ne zna se mnogo.

Goran Karan je rođen u Beogradu
Goran Karan je rođen u Beogradufoto: Ana Paunković

Hrvatski pevač Goran Karan jedno je od najpoznatijih imena regiona kada je reč o pop muzici, a premda se njegov život vezuje za Split, manje je poznat podatak da je zapravo rođen u Srbiji, odnosno u Beogradu.

 

— To je tačan podatak. Rođen sam u Beogradu, 2. aprila 1964. godine, ali na proputovanju. Ako ćemo precizno, začet sam u Zagrebu, rođen u Beogradu, a živim u Splitu. Pravi sam vagabundo, zakuvalo se to i pre nego što je počelo. (smeh) Beograd pleni otvorenošću, srdačnošću i lakoćom življenja koja se retko sreće. Na svakom koraku može se čuti “nema frke, lako ćemo” ili “sve će biti dobro”, što je meni kao Splićaninu ugrađeno u kod — ispričao je jednom prilikom pevač za Hello.

 

 

Iako njegove pesme mnogi obožavaju, o njegovom privatnom životu malo toga se zna, s obzirom na to da se ne eksponira javno, a o privatnom životu retko govori.

 

Porodica Gorana Karana

 

Goran ima četiri sina; Roka i Ivana dobio je s bivšom suprugom Suzanom, a sa Meri Reić blizance Mirana i Ivora. Splićanin je često isticao kako mu je razvod od Suzane bio jedan od najtežih trenutaka, pogotovo odvajanje od dece.

 

 

Jednom prililkom je za Story govorio o tome koliko su ga deca promenila.

 

Dosta me promenio život uz njih. Rano sam postao otac malog bića i kad sada na to gledam, sa svojih 25 bio sam nezreo i nesposoban za takve velike stvari. To se posle pokazalo tačnim, ali do sada sam imao priliku nešto i da popravim. Najstariji sin Roko danas ima 20 godina i dosta se družimo, srećom, dobro se i slažemo iako smo u prirodnom sukobu — on kao predstavnik svoje i ja kao predstavnik svoje generacije — kazao je tada Karan.

 

Bonus video

"SVAKA PUBLIKA IMA NEŠTO SVOJE" Karan otrkio specifičnost BEOGRADSKE publike: Zahvalan sam jer imam priliku da ovde nastupam!

 

makonda-tracker