slomljena

POVUKLA SE IZ GLUME zbog porodice, pa ostala UDOVICA: Čuvena turska glumica nije imala snage da ode na sahranu mužu

0

Suprug glumice iz popularnih turskih serija, otac njene dece i ljubav njenog života preminuo je iznenada i mlad, a ona se godinama bori da se oporavi nakon tragičnog gubitka

Ozgu Namal u filmu 'sreća' (2007)
Ozgu Namal u filmu "sreća" (2007)foto: Image Capital Pictur / Film Stills / Profimedia

Turska glumica Ozgu Namal igrala je u više serija koje su bile veoma popularne na našim prostorima, a samo neke od njih su "Nasleđe jedne dame", "Milost" i "Dolina vukova".


Iako je imala zapažene uloge u nekim od najuspešnijih televizijskih projekata u Turskoj, nju već godinama nemamo priliku da gledamo jer se povukla iz glume još 2014. godine.


Poslednje uloge zabeležila je u turskoj seriji "Milosti", gde je igrala Narin, i kao Ajša u filmu "Bu İşte Bir Yalnızlık Var", a potom je napravila pauzu dugu devet godina.

Gde je nestala turska glumica Ozgu Namal?


Ozgu Namal, ćerka turskih emigranata iz Severne Makedonije i Grčke, još kao dete je igrala u pozorištu i čitav svoj život je posvetila glumi.

Međutim, kako su pisali mediji, nakon što se 2014. udala za Ahmeda Serdara Orala, donela je odluku da se povuče i posveti svom privatnom životu.


Sa Oralom je zasnovala porodicu i dobila dvoje dece – Nefes i Elema – i živela mirno i povučeno, a nakon izvesnog vremena su se počeli leta da provode u Jajli, u naselju u Buldanu u kom živi oko 250 ljudi. Komšije su za medije pričali da je u pitanju divna porodica, veoma ljubazna i skromna, a Ozguin suprug je pomagao lokalnoj zajednici u svakoj prilici.

 


Međutim, posle šest godina braka, glumica je ostala udovica. Njen suprug je hitno hospitalizovan nakon srčanog udara i preminuo dan kasnije.


Ozgu Namal je, prema pisanju medija, sve palo toliko teško da nije imala snage da ode na suprugovu sahranu, već je poslala venac s porukom "Za dragog muža i oca".

 


Ipak, šarmantna glumica nedavno je rešila da se vrati svom poslu nakon čak devet godina pauze, pa igra u seriji "Crveni pupoljci ruže" sa Ozdžanom Denizom, koja će imati premijeru u drugoj polovini decembra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Õzgü Namal (@ozgunamal)

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

makonda-tracker