teška priča

Život uopšte nije mazio Anu Bekutu i njenog sina: Rodila ga je maloletna, pa je uradila NAJBOLNIJU stvar za svaku MAMU

0

Životne okolnosti nisu bile naklonjene Ani Bekuti kada je sa svega 17 godina rodila svog sina Igora. 

 

 

Ana Bekuta i njen sin Igor Polić imali su veoma težak životni put
Ana Bekuta i njen sin Igor Polić imali su veoma težak životni put foto: Petar Aleksić

Ana Bekuta, koju sa Milutnom Mrkonjićem veže ne baš standardna ljubavna priča, imala je jedan izuzetno težak životni period kad je bila tinejdžerka. 

 

Jedna od najboljih srpskih pevačica poslednjih decenija je svog sina Igora Polića rodila sa 17 godina, dok je još išla u gimnaziju.

 

A nakon toga okolnosti u njenoj porodici su bile takve da je Igora morala da ostavi u domu. 

 

Ana Bekuta, koja je dugo bila u ljubavi sa Milutinom Mrkonićem, je sa svega 17 godina svog sina Igora Polića morala da ostavi u domu
Ana Bekuta, koja je dugo bila u ljubavi sa Milutinom Mrkonićem, je sa svega 17 godina svog sina Igora Polića morala da ostavi u domu foto: Damir Dervišagić

- U sedamnaestoj godini imala sam zdravu i zrelu odluku da rodim dete, šta god da se desi na ovom svetu. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici - pričala je Bekuta svojevremeno. 

 

Ana je tada prolazila kroz veoma neprijatnu i tešku situacij, ali je, srećom,  uspela je da nađe izlaz iz iste. 

 

- Igor je ostao u domu osam i po meseci, a ja sam odlazila svakih deset dana da ga vidim i vraćala se. Kad sada pričam o tome, kao da pričam o nekom drugom, ta osećanja su negde potisnuta - kaže Bekuta. 

 

Dobila je dozvolu od roditelja da sina dovede kući nakon što su rešili porodične probleme. 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Tek kada se sredilo stanje u porodici, kada su na moje insistiranje roditelji pristali da dođem s Igorom kući, dovela sam ga. Bio je maj, u septembru sam napunila osamnaest godina. Igor je, naravno, postao miljenik porodice - seća se Ana. 

 

Obzirom da je maloletna dobila dete, Ana je morala veoma brzo da sazri. 

 

- Ja sam u sedamnaestoj godini sazrela. Moje devojaštvo nije postojalo, zamenile su ga pelene i briga o detetu. Bila sam, što bi klinci danas rekli, utripovana, nezreli oboje i ta veza nije rezultirala brakom. Gimnaziju sam napustila posle drugog razreda, a rođenje Igora ubrzalo je odluku da se bavim muzikom - otkrila je pevačica jednom prilikom.

 

Igor je danas Anin najveći oslonac u životu, a mnogi kažu da likom dosta podseća na majku. 

 

Bonus video: 

 

 

makonda-tracker