Jelena Tomašević – Bosiljčić: Ćerki ću dati ime tek kada se rodi

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 7

Aca

30-10-2011 13:00h
Jeco, srce, zelm ti svu srecu ovog sveta i da budes uspesna i srecna mama. Vidimo se prvom prilikom, kada nastavis sa radom i koncertima.

bobica

30-10-2011 17:23h
lepa trudnica

Obozavateljka

31-10-2011 10:59h
Preslatka je...zraci...Puno srece porodici Bosiljcic...sve najlepse

Nina

30-10-2011 11:31h
Bas je lepa,blista!

Ida

31-10-2011 02:43h
E, bas je draga. Zelim joj puno srece. Bas me je obradovalo vjencanje izmedju nje i Ivana, bas su skladan par, i bilo mi je mnogo zao dok su bili razdvojeni, i kao veliki fan i nje i njega sam se potajno nadala da ce ih zivot sastaviti - i evo jeste, NA NAJLJEPSI MOGUCI NACIN!
Sad ce bebica, malena princezica moci uzivati u najljepsim uspavnkama kroz najljepsa dva glasa, i jos uz to su joj rodjeni mama i tata. =o) Predivno!!!

Sandra

01-11-2011 11:47h
Preslatka je!<3Njoj i Ivanu zelim sve najlepse u zivotu i da im bebica bude ziva i zdrava!

kiki

03-11-2011 23:26h
Jedna od retkih javnih licnosti da je ostala prizemna,i da cvrsto stoji na zemlji,slava je uopste nije promenula.Takodje moram da pohvalim njen izgled koji je iz godine u godinu,sve bolji...puno srece u daljem radu i naravno u braku!
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: