Intervju čitalaca - Stefan Petrušić: Priželjkujem da ljubav zakuca na otvorena vrata mog srca

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

slavko

29-07-2011 16:29h
stefan petrusic zasluzena pobeda 2011 2012 . zvezda granda bravo noije bilo lako mnogo pozdrava.

mila

30-07-2011 14:01h
Hvala vam sto ste prosledili pitanje koje sam postavila Stefanu,on je jedno zaista divno stvorenje.Nadam se da ce imati uspesnu karijeru od srca mu zelim da se ostvari kao pevac i bude u samom vrhu.

marina.24

23-09-2011 04:57h
Cao Stefi volela bi da te licno upoznam ali neznam na koji nacin.Vidi se da si ok momak i nisi naravno uobrazen sto mi se zapravo svidja kod tebe. PS Javi se kad imas vremena a do tada puno pozdrava i jos vise poljubaca...!!!Kiss

Milica i Mirjana Nikcevic

28-01-2012 13:36h
ON JE ZASLUZIO DA POBIJEDI.STEFANE,SAMO NAPRED.ZELJE LE BI SMO DA SE UPOZNAMO SE S TOBOM.DODI NEKAD KOD NAS U CRNU GORU.MOZDA DA ODRZIS I NEKI KONCERT.NASI DRUGOVI IZ SKOLE TE OBOZAVAJU.DODI KOD NAS U NIKSIC
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: