Vesna Dedić: Trudim se da me krase i čojstvo i junaštvo, a i da ostanem žensko

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 4

maja

07-05-2011 09:28h
Nemam komentar vec pitanje za citaoce.Iz inostranstva citam clanke o novinarkama Vesni Dedic i Sanji Marinkovic.Za prvu -uvek pohvalne reci ,za drugu -nevidjeno negativno (kako je nepismena,koristi potstapalice ,prekida sagovornike ,ima neinteresantne emisije).Kako je onda moguce da njih dve zajedno tako uspesno vode skolu novinarstva?

maja

06-05-2011 22:57h
Mislim da nije fer da intervju ove zene odmah objavite, a sve one intervjue citalaca od pre par nedelja, pa cak i meseci uopste ne objavite! Sta je sa Aleksandrom Jeftanovic, Anabelom, Djusom, Ninom Jankovic, gde su ti intervjui?

ruzica

10-05-2011 14:11h
Smorili ste sa ovom zesce...

Irina

15-07-2011 01:25h
Sve pohvale Vesni Dedic. Sanja Marinkovic-uzaaas, ono sto predstavlja je samo pink, pink, i jos pinka! Nekultura, malogradjanstina pre svega, glupa pitanja, nezanimljive emisije... pink. Vesna je super, inace, razocarava saznanje da vodi Ofisinu, ali danas je sve na prodaju sto se kupiti da, tako da ne cudi.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: