iskrena

BILA SAM MLADA I NIKADA NIKOM NISAM OSTAJALA DUŽNA: Goga Sekulić o roditeljstvu, porodici ali i nekom drugačijem periodu njenog života! (FOTO)

1

Povratak na scenu joj je doneo nove izazove, ali i brojna iznenađenja, poput pomirenja s Jelenom Karleušom, s kojom nije razgovarala više od 15 godina.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Samo četiri meseca nakon porođaja, Goga Sekulić vratila se na scenu i krenula s nastupima, a snimila je i spot za remiks svog najvećeg hita "Seksi biznismen".

 

Povratak joj je doneo nove izazove, ali i brojna iznenađenja, poput pomirenja s Jelenom Karleušom, s kojom nije razgovarala više od 15 godina.

 

Naime, ona je Gogi preko stilistkinje poklonila skupocene čizme i cipele, što je našu sagovornicu veoma obradovalo.

 

Dok se toga seća, pevačica govori o finansijskim problemima i odnosu sa suprugom Urošem Domanovićem, s kojim je dobila sina Vasilija Andreja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on


Kako se snalaziš kao majka?

 

- Život te spontano ubaci u vatru. Babe, dede, tetke, ujaci... svi imaju neke priče. Ipak, majka najbolje zna šta njena beba želi. I svi oni dođu na sat-dva, malo nunaju bebu, a onda ostanemo sami. Slatke su to muke. Kad misliš da ćeš pasti od umora, dobiješ neku novu energiju i teraš dalje."

 

Otkud to da nemaš dadilju?

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Bila sam sama s detetom između njegovog drugog i trećeg meseca jer je Uroš bio u Americi. Tako se namestilo. Želela sam da budem s bebom u Cirihu zbog vakcine. Izgurali smo jer sam imala pomoć sestre."


Vratila si se poslu. Kakav je novi spot?

 

- Pravo osveženje. Videćete brutalne scene sa odličnim reperima. Prezadovoljna sam.

 

Koja pesma ti je donela najveću popularnost i novac?

 

 - "Ljubavnica'. Tada su se pojavile Nataša Bekvalac sa 'Laži me, laži', a kasnije i Ana Nikolić sa 'Januarom'. Bilo je mnogo teže probiti se."


Gde si potrošila sav novac?

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

- Bila sam mlada i luda. Drugarice su me volele, plaćala sam im šampanjce, sve sam ih poudavala (smeh). Sad su dame, a tada su uvek kao zaboravljale novčanik. Bila sam džek i nikad nisam žalila ni za albume i spotove. Tu su bila putovanja, ručkovi, garderoba... Isto tako, nekada sam saradnicima plaćala u ratama. Volela bih da znam da štedim, ali ne umem. Roditelji i Uroš me uvek kritikuju."

 

Nedavno je palo i pomirenje s Jelenom Karleušom?

 

- U to vreme bilo je žestoko. Bila sam mlađa i nikada nikome nisam ostajala dužna, nije imalo šanse da ne reagujem burno na nešto. Starije kolege su me savetovale da treba da iskuliram. Gledala sam to na svoj način, iako mi je danas sve to smešno."

 

Da li si joj oprostila uvrede?


Kažu da veliki ljudi praštaju, ali ne zaboravljaju. Tako i ja. Iako se ne družimo, ona je u pravu za sve što kaže."


Kakav je Jelena čovek?

 

foto: Dragana Udovičić, Marina Lopičić

Previše je direktna, a ja to cenim."


Čuješ li se s Cecom?

 

Prva mi je čestitala rođenje sina. Dok smo pričale, beba je vrisnula u plač, a ona se oduševila jer joj se na neki način javio. Čujemo se kad ima potrebe."


A šta će reći Ceca zbog pomirenja s Karleušom?

 

"Ranije sam skakala za svoje prijatelje, što mi se nije vratilo u životu i onda sam videla da se moji prijatelji druže s ljudima s kojima nisam dobra. Ne zanima me ko s kim nije dobar. Kakav si prema meni, takva sam i ja prema tebi."

 

 

makonda-tracker