PRETRPEO PAKAO

TAKVE TRAUME SE NE ZABORAVLJAJU: Zlatni dečko Holivuda pretrpeo je OZBILJNO SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE zbog čega se povukao iz glume! (FOTO)

0

Nekada popularni Tarzan, i glavni protogonista filma Mumija danas je neprepoznatljiv. 

foto: Profimedia

Čuveni holivudski glumac Brendan Frejzer devedesetih je žario i palio Holivudom, a publika ga je zavolela u filmu "Džordž iz džungle", u kom je žene osvojio specifičnim šarmom, autentičnom pojavom i isklesanim trbušnjacima.

 

Frejzer je popularnost stekao i u ostvarenjima "Mumija" i "Povratak mumije", ali danas teško da bi ga iko prepoznao...

 

Pomenuta uloga Džorža je ovog holivudskog glumca davne 1997. lansirala u zvezde, ali je nakon decenije uspeha ipak rešio da smiri tempo rada, a praktično da se uopšte ne pojavljuje u javnosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brendan Fraser (@brendanfraserupdates) on

On se nakon 2010. praktično povukao iz sveta Holivuda, a uglavnom se pojavljivao samo u manjim ostvarenjima ili televizijskim serijama. U jednom od retkih intervjua za časopis "GQ" otkrio je zašto je rešio da okrene leđa blistavoj karijeri.

 

Naime, Frejzer je proznao da ga je uticajni novinar Filip Berk, tada i predsednik HFPA (Hollywood Foreign Press Associationa), dirao po zadnjici i zlostavljavao, a uprkos tome što ga nije sudski gonio, sve je prijavio udruženju. Ipak, njegovi navodi su bili potpuno izignorisani, nakon čega je godinama vodio bitku s depresijom.

 

Nastavak traumatične ispovesti pogledajte na drugoj strani.

makonda-tracker