iskreno o svemu

NINA BADRIĆ OTVORENO O LJUBAVI, RAZVODU I EMOCIJAMA: Ne treba o svemu suditi prema lošim iskustvima - nikada ne znate šta vas u budućnosti čeka!

0

Jedna od najpopularnijih regionalnih zvezda otkriva da joj se veoma dopada stil koji preferira Vojvotkinja od Saseksa, Megan Markl

foto: Andreja Damnjanović


Dalaj Lama je rekao: "Tišina je najglasniji odgovor". Slažete li se i šta Vama govori tišina?

 

- Obožavam tišinu i mir. Ona može biti okrepljujuća. Živim u glasnom i užurbanom svetu i tišina mi je lek. Ali nekada zna da bude i teška, naročito ako je tišina nečiji odgovor.

 

Jednom prilikom ste izjavili da volite boks. Da li je ovaj sport zaslužan za Vašu liniju i koliko Vam pomaže u borbi sa stresom?


- Boks je izvrstan način rešiti nekoliko problema odjednom. Stres, ljutnju i višak kalorija pojedenih za ručak.


Jeste li gurman ili vodite računa o ishrani?

 

- I jedno i drugo. Obožavam dobru hranu, naročito iz kuhinje moje mame. Ali trudim se i da jedem zdravo. Puno sam na putu, zbog posla neuredno živim, te se trudim da se ishranom vratim u ravnotežu".


Važite za jednu od najstilizovanijih dama u regionu. U čemu je tajna Vašeg stila i koji je Vaš modni fetiš?


- Obožavam modu, ali nisam njom opterećena. Nosim ono što mi se sviđa i oni koji sa mnom sarađuju znaju da na mene nikada ne mogu staviti nešto što mi 'nije leglo'. Ma koliko to bilo u trendu. A modni fetiš? Priznajem, slaba sam na cipele.

 

Šta po Vašem mišljenju izdvaja ženu od stila od ostalih dama?

 

- To što one ne misle da su uopšte posebne, a od dve krpice iz ormara stvore pravo malo modno čudo. Stil ili imaš ili nemaš. Nema tog novca koji vam ga može kupiti.


Čiji stil odevanja Vam se više sviđa- Kejt Midlton ili Megan Markl?

 

- Ovo je najteže pitanje do sada, ali moraću reći Megan.

 

 

makonda-tracker