glossy intervju

Lepa Brena: Boba je prvi saznao za Aleksandrinu trudnoću

1

Na kraćem odmoru u Crnoj Gori, slavna pevačica uživala je svojim suprugom Bobom Živojinovićem u radosnoj vesti da će početkom sledeće godine njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

foto: Glossy.rs
foto: Glossy.rs

Kada je ovu godinu odlučila da posveti turneji "Zar je važno da se peva ili pjeva", legendarna pevačica Lepa Brena (57) nije ni slutila da će se njena pozitivna energija usmerena na posao, reflektovati i na privatan život. Kao da je njome prizvala brojne lepe događaje koji se samo nižu, a nakon što je sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem organizovala spektakularnu svadbu za njegovog sina Filipa, sačekala ih je divna vest da će početkom naredne godine dobiti prvo unuče. Muzička zvezda je utiske nakon ovako divne vesti sumirala sa suprugom i najužim članovima porodice na Crnogorskom primorju, gde su zajedno proveli nekoliko dana.

 

 


Glossy: Da li je na moru najbolji odmor?


- Svako se odmara na sebi svojstven način, a ja uvek više volim da u neki grad dođem s mora nego sa kopna. Potpuno je drugačiji osećaj kada ste na vodi, pogotovo sada pod ovim teškim klimatskim uslovima. Tamo je uvek lepo, čak i kada je pretoplo ili padaju kiše. Vreme provodim tako što čitam, gledam filmove ili se odmaram pa čak i kupam po kiši. Moj izbor uvek su brod i voda.


Glossy: U Budvi ste imali koncert, ali tu obalu birali ste i za kraći odmor?


- U Crnoj Gori jedini nam je problem to što nas paparaci prate u stopu, kao da se krijemo, a za to nemamo razloga. Smešno je što misle da ih ne vidimo. U svakom slučaju, čovek ne može da izigrava ludilo i hoda uvučenog stomaka, ne jede, ne pije i ponaša se kao pozer. Posle toliko godina na sceni, ne spadam u kategoriju onih koji slikaju dekolte. Uvek sam potpuno prirodna, ali je neumesno da nam se oduzima privatnost.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Privatna Arhiva


Glossy: Neretko su s vama i deca, što nije tako čest slučaj da naslednici u tim godinama putuju sa roditeljima. Znači li to da ste dobri drugari sa sinovima?

 

 

- Sa decom nismo intenzivno zajedno, oni imaju svoj način zabavljanja. Svako voli da ima svoje društvo, ali ponekad ručamo, večeramo ili se okupamo zajedno. Smatramo da je normalnije biti sa decom i celom familijom u dobrim odnosima. Ali, ni sa kim ne treba provoditi vreme kvantitativno, već kvalitativno, pa se trudimo da nam bude lepo kad smo zajedno. Mladi vole da se zabavljaju noću, pa je njihov raspored drugačiji, dok Boba i ja uživamo u tome da rano isplovimo. Uz to, oboje volimo da vidimo profil društva naših sinova, da s njima sedimo i družimo se jer je to neophodno za svakog roditelja. Volim kad sam sa decom jer nam je dan tada mnogo življi, pun neopisive radosti, dodatne energije, šale i smeha. Spontano jedni druge guramo u vodu, potapamo se, igramo remija ili slušamo njihove priče koje me vraćaju u mladost i detinjstvo, što me uveseljava. Podelimo im usput i neke savete i ispričamo kako je to bilo kada smo mi bili mladi. Onda opet shvatim koliko je mladost bezbrižna, slatka i lepa.

 

foto: Privatna Arhiva


Glossy: Filip i Aleksandra su vam priredili još jednu radost. Kako ste saznali da čekaju bebu?


- Vest o tome da će Aleksandra i Filip imati bebu odjeknula je u našoj familiji, a nakon mesec dana to nam je saopštio Boba koji je prvi saznao. On je čovek svetskih manira i tu informaciju sačuvao je za najuže članove porodice, što je u javnosti pogrešno protumačeno. Ipak, smatramo da je na roditeljima hoće li i kada javnost saznati. Mi smo srećni jer je to prvo unuče u našoj familiji.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

foto: Privatna Arhiva


Glossy: Nedavno ste proslavili i Bobin rođendan. Umete li, posle tri decenije ljubavi, da iznenadite jedno drugo?


- Radila sam za Bobin rođendan, što i nije neobično jer i za svoj rođendan ponekad održim koncert. Mi često slavimo u toku godine, a kad nešto propustimo zbog posla, uvek to kasnije nadoknadimo. Više volim spontane proslave. Kada negde otputujemo, nastojimo da jedno drugo obradujemo jer smo tada rasterećeni od posla, a Boban je u tome veštiji nego ja.


Glossy: Volite li da vas suprug prati na koncertima?


- Na sceni volim da sam koncentrisana na bend, publiku i atmosferu, pa ne razmišljam o tome da li mi je porodica tu ili nije. Uglavnom volim kada su sa mnom, ali i oni sami znaju da moj posao, iako tako izgleda, nije opušten. Potrebna mi je koncentracija. Ipak, kada je Boba tu, onda sam apsolutno rasterećena jer znam da će biti sve pod kontrolom. I decu smo odmalena upoznavali s našim poslovima i učili ih šta znači biti profesionalac. Danas, kada se svako bavi svojim poslom, samo ih podržavamo pa slobodno mogu da se fokusiram na svoj posao koji uvek želim da uradim najbolje što znam.


Glossy: Jeste li uzbuđeni pred spektakl koji ste zakazali u Areni za svoj rođendan, 20. oktobar?


- Meni svaki koncert koji pripremam donosi novo uzbuđenje jer publici prenosim nove ideje, kreativnost i emocije. To je izuzetan psiho-fizički napor jer se takvi koncerti organizuju mesecima unapred. Brinemo o tome kako će izgledati scena, koreografija, plesački kostimi, a moj problem je taj što vodim celu priču od početka do kraja. Istina je da imam profesionalce oko sebe, scenaristu, reditelja, kostimografa, koreografa, scenografa... ali moja je želja da svaki koncert izgleda kao mali jugo-mjuzikl, čemu polako stremim i u tome uživam. Tokom priprema osećam kako polako tinjam, dok ne počnem da gorim i potom na samom koncertu sagorim pred publikom. Toliko im energije dam da sam zahvalna sebi kako to sve izdržim, ali od njih i dobijem povratnu energiju pa smo svi na dobitku. Na kraju sam srećna što sam uspela da ih usrećim jer mi je to jedini cilj. Kad je moja publika srećna, srećna sam i ja.
 

Piše: Jasmina Antonijević Milošević

 

Ne propustite najnovije izdanje najtiražnijeg magazina o poznatima koji izlazi svake srede uz Kurir. 

 

foto: Glossy Press

 

makonda-tracker