glossy intervju

Lepa Brena: Boba je prvi saznao za Aleksandrinu trudnoću

1

Na kraćem odmoru u Crnoj Gori, slavna pevačica uživala je svojim suprugom Bobom Živojinovićem u radosnoj vesti da će početkom sledeće godine njihova porodica postati bogatija za još jednog člana.

foto: Privatna Arhiva


Glossy: Neretko su s vama i deca, što nije tako čest slučaj da naslednici u tim godinama putuju sa roditeljima. Znači li to da ste dobri drugari sa sinovima?

 

 

- Sa decom nismo intenzivno zajedno, oni imaju svoj način zabavljanja. Svako voli da ima svoje društvo, ali ponekad ručamo, večeramo ili se okupamo zajedno. Smatramo da je normalnije biti sa decom i celom familijom u dobrim odnosima. Ali, ni sa kim ne treba provoditi vreme kvantitativno, već kvalitativno, pa se trudimo da nam bude lepo kad smo zajedno. Mladi vole da se zabavljaju noću, pa je njihov raspored drugačiji, dok Boba i ja uživamo u tome da rano isplovimo. Uz to, oboje volimo da vidimo profil društva naših sinova, da s njima sedimo i družimo se jer je to neophodno za svakog roditelja. Volim kad sam sa decom jer nam je dan tada mnogo življi, pun neopisive radosti, dodatne energije, šale i smeha. Spontano jedni druge guramo u vodu, potapamo se, igramo remija ili slušamo njihove priče koje me vraćaju u mladost i detinjstvo, što me uveseljava. Podelimo im usput i neke savete i ispričamo kako je to bilo kada smo mi bili mladi. Onda opet shvatim koliko je mladost bezbrižna, slatka i lepa.

 

foto: Privatna Arhiva


Glossy: Filip i Aleksandra su vam priredili još jednu radost. Kako ste saznali da čekaju bebu?


- Vest o tome da će Aleksandra i Filip imati bebu odjeknula je u našoj familiji, a nakon mesec dana to nam je saopštio Boba koji je prvi saznao. On je čovek svetskih manira i tu informaciju sačuvao je za najuže članove porodice, što je u javnosti pogrešno protumačeno. Ipak, smatramo da je na roditeljima hoće li i kada javnost saznati. Mi smo srećni jer je to prvo unuče u našoj familiji.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

makonda-tracker