Glossy INTERVJU

Goca Tržan otvoreno: Ne odustajem od vantelesne oplodnje

1

Dok promoviše novi singl i pokušava da prebrodi sve prepreke koje donosi pubertet ćerke Lene, pop pevačica kaže da nije odustala od ideje da sa suprugom Rašom Novakovićem dobije potomstvo

 

Goca Tržan
Goca Tržanfoto: Luka Šarac


Gluma je bila i vaša strast u mladosti?


- Eto, u tome smo, nažalost, slične (smeh). Nadam se da će joj to ostati na nivou hobija.


Zbog čega?


- Mislim da je od glume jedini gori posao biti pevačica. To je moj stav.


Plašite li se starenja, odnosno prolaznosti života?


- Naravno da ne. To je sastavni deo života, treba to prihvatiti na sasvim normalan način. Ako pokušavate da pobegnete od toga, duboko ćete se unesrećiti. Ne bežim od svojih bora. Ono što mogu da popravim kozmetikom ili bebi-botoksom, to ću i uraditi, ali da se sečem i da od sebe napravim nešto što ja nisam - nikako i nikada.


Odskoro ponovo intenzivno sarađujete sa suprugom Rašom. Ima li nekih trenutaka kada se između vas dvoje primeti razlika u godinama, možda u muzici, životnim shvatanjima?


- Mi smo toliko povezani i slični, eto, baš sam skoro pričala na tu temu sa jednom prijateljicom. Rekla mi je: "On je mlađi od tebe, ali zapravo nije mlađi. Čini mi se da je on zapravo najstarija osoba u vašoj kući." Vrlo često me spusti na zemlju, objasni mi neke stvari. Dešava mi se da budem kao mala devojčica, a to nije dobro. Planiramo da radimo još dosta toga zajedno u muzici. Nas dvoje mnogo volimo ovo što radimo, pogotovo žive svirke, da putujemo na ista mesta. Nadam se da ćemo ostvariti sve ono što smo zamislili.

 

Raša Novaković i Goca Tržan
Raša Novaković i Goca Tržanfoto: Luka Šarac


Šta se dešava sa vašim planom za odlazak na vantelesnu oplodnju? Zbog čega ste odložili taj proces?


- To je nešto što će se sigurno desiti jer ne postoji drugi način da postanemo roditelji. Nas dvoje smo toga svesni, pričamo o toj temi i u narednom periodu će se realizovati sve to. Ali, mislim da nije pristojno da o tome govorim u javnosti, to je ipak naša intima. Ovo što sam do sada rekla o tom problemu, kao i da ću se podvrgnuti procesu vantelesne oplodnje, i više je nego dovoljno.


Koja je sledeće destinacija na koju putujete?


- Bili smo u Baču kod Rašinih roditelja. Lena je kod njih bila nekoliko dana, uživala je. Pre nego što smo otišli, ona nam je poručila da ne dolazimo po nju (smeh). Uskoro idemo na Žabljak kod prijatelja na pet dana, ne možemo duže da ostanemo jer ja imam nastupe. To je maksimum koji ja mogu da ukradem od leta koje je uvek radno.

 

 

 

 

 

makonda-tracker