Glossy

Nikola Rađen: Teško mi je što sam odvojen od ćerki (FOTO)

0

Naš uspešni vaterpolista priča o tome koliko pati što živi sam u Moskvi, daleko od supruge Ane i naslednica Nine i Tee, pa se zbog toga svaki put iznova raduje njihovom dolasku

foto: Glossy arhiva
foto: Glossy arhiva

 

Kada se krajem maja iz Rumunije, gde je branio boje Oradee, preselio u Moskvu jer je potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom, vaterpolista Nikola Rađen promenio je život iz korena. Dobre igre iskusnog beka u prethodnom periodu bile su topla preporuka da dobije angažman u jednom od najjačih i najpoznatijih evropskih vaterpolo klubova.

 

Srce mu je sada puno: Ovako je Ana Kokić sa svojim naslednicama iznenadila Nikolu Rađena

 

To je za njega bio veliki profesionalni izazov zbog kojeg je morao da donese tešku odluku da jedno vreme živi razdvojen od porodice. Dok u Rusiji gradi karijeru, njegova supruga, pevačica Ana Kokić, i njihove ćerke Nina i Tea boraviće u Beogradu. To što su trenutno zajedno, srpskom sportisti ponovo vraća osmeh na lice.

 


Zaista uživamo kada smo skupa i ovo mi je najlepši period otkako sam se doselio u Rusiju. Dok su njih tri u Moskvi, trudimo se da se ne oseti moje odsustvo iz Beograda i svaki slobodan trenutak provodim sa svojom porodicom - kaže Nikola opisujući kako izgleda njegov dan u Rusiji.


- U svakodnevnom smo kontaktu. Zbog mojih treninga i utakmica, nisam u prilici da često dolazim u Beograd, ali zato moja supruga koristi svaki slobodan trenutak da dovede ćerke u Moskvu. Sa Ninom i Teom imam sjajan odnos, one su tatine mezimice. Dok smo bili na okupu kod kuće, nisam se odvajao od njih dve i zato mi je sada veoma teško kada treba da se razdvojimo - kaže Nikola.

 

Nastavak teksta pročtajte na sledećoj strani...

makonda-tracker