Glossy

Nikola Rađen: Teško mi je što sam odvojen od ćerki (FOTO)

0

Naš uspešni vaterpolista priča o tome koliko pati što živi sam u Moskvi, daleko od supruge Ane i naslednica Nine i Tee, pa se zbog toga svaki put iznova raduje njihovom dolasku

foto: Glossy arhiva
foto: Glossy arhiva

 

Kada se krajem maja iz Rumunije, gde je branio boje Oradee, preselio u Moskvu jer je potpisao trogodišnji ugovor s Dinamom, vaterpolista Nikola Rađen promenio je život iz korena. Dobre igre iskusnog beka u prethodnom periodu bile su topla preporuka da dobije angažman u jednom od najjačih i najpoznatijih evropskih vaterpolo klubova.

 

Srce mu je sada puno: Ovako je Ana Kokić sa svojim naslednicama iznenadila Nikolu Rađena

 

To je za njega bio veliki profesionalni izazov zbog kojeg je morao da donese tešku odluku da jedno vreme živi razdvojen od porodice. Dok u Rusiji gradi karijeru, njegova supruga, pevačica Ana Kokić, i njihove ćerke Nina i Tea boraviće u Beogradu. To što su trenutno zajedno, srpskom sportisti ponovo vraća osmeh na lice.

 


Zaista uživamo kada smo skupa i ovo mi je najlepši period otkako sam se doselio u Rusiju. Dok su njih tri u Moskvi, trudimo se da se ne oseti moje odsustvo iz Beograda i svaki slobodan trenutak provodim sa svojom porodicom - kaže Nikola opisujući kako izgleda njegov dan u Rusiji.


- U svakodnevnom smo kontaktu. Zbog mojih treninga i utakmica, nisam u prilici da često dolazim u Beograd, ali zato moja supruga koristi svaki slobodan trenutak da dovede ćerke u Moskvu. Sa Ninom i Teom imam sjajan odnos, one su tatine mezimice. Dok smo bili na okupu kod kuće, nisam se odvajao od njih dve i zato mi je sada veoma teško kada treba da se razdvojimo - kaže Nikola.

 

Nastavak teksta pročtajte na sledećoj strani...

foto: Glossy arhiva


Iako se često spekuliše da nije u sjajnim odnosima sa suprugom i da se razvode, vaterpolista to odlučno demantuje. Oboje smatraju da je preterana ljubomora loša za brak, pogotovo kod njih dvoje zato što ga održavaju na daljinu.


- Anu nikad nisam proveravao niti ću to činiti. Nema potrebe za tim. Verujem joj i veoma je poštujem. Siguran sam da brak na daljinu može da opstane. Pre svega, dobra komunikacija ključ je Aninog i mog odnosa, pa zato funkcionišemo kao da živimo pod istim krovom - priča Rađen, koji kaže i da se odlično snašao u Moskvi.

 

Danas nećete videti lepšu fotografiju: Ana Kokić u društvu svojih mezimica ostavila obožavaoce bez reči (FOTO)


- Kada se celog života profesionalno baviš sportom, nije ti teško da se navikneš na tempo života koji ova profesija zahteva. Živeo sam u Grčkoj, Rumuniji, a na red je došla i Moskva. Grad je predivan, a moja ekipa sjajna. Tu su moje kolege Gavril Subotić i Duško Pijetlović, a u našoj ekipi su i najbolji ruski vaterpolisti. Imamo velika očekivanja i smatraju nas glavnim favoritima za osvajanje prvenstva i Kupa Rusije, a u Ligi šampiona pobedili smo Jug, prošlogodišnjeg vicešampiona Evrope - zaključuje Nikola.

 

 

CEO SVET PLANOVI ZA PENZIJU


- Kada završim sportsku karijeru, posvetiću se svojoj marketinškoj agenciji "Wind Sport" u kojoj radimo sa velikim imenima iz sveta sporta, a ove godine napravili smo i prvi kamp vodenih sportova "Number One" u Vrnjačkoj Banji. Za sledeću godinu uvodimo i "Champion Challenge" nedelju, koju će voditi Dejan Savić i Igor Milanović. Klinci će moći da nauče šta je svetski vaterpolo i kako je igrati sa najboljima - opisuje Nikola.

 

 

Magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Glossy

 

makonda-tracker